Jak řídit tříkolku smarTrike? Není to žádná věda!

  Kategorie: Tipy na hračky,
4 min.
08. čen'18

Každá tříkolka smarTrike je jedinečná a jiná, přesto se všechny podobají alespoň v jednom – rodiče je dokáží řídit jednoduše díky technologii TouchSteering. Na tu si musí někteří rodiče chvíli zvykat, proto jsme pro vás sepsali pár tipů, díky kterým bude každá jízda s tříkolkou smarTrike zážitkem!

Tříkolky smarTrike nejsou originální pouze patentovanou technologií TouchSteering. Dětičky budou na kolečkách provázet celým dětstvím, protože díky různým stupnům poskládání rostou s vašimi dětmi. Ti si tak s jednou tříkolkou smarTrike užijí celé roky ježdění na kolečkách. Podívejte se s námi na to, jak ji v prvních měsících budete ovládat vy.

Riadenie trojkolky smartrike

První krok – zablokování tříkolky

Tříkolky smarTrike řízené patentovanou technologií TouchSteering přinesou radost z jízdy nejen dětem, ale zejména rodičům. Právě pro ně je určena teleskopická rukojeť, díky které mají celou tříkolku pod kontrolou. Tříkolky s touto technologií se nejlépe naučíte ovládat v první fázi, během níž jsou pedály zablokovány a celou tříkolku tak mají pod kontrolou rodiče. V následujících fázích už s řízením pomáhají i děti, které nakonec převezmou kontrolu nad celou tříkolkou, a pomoc rodiče již nebude nutná. V první fázi, tedy přibližně od 10 měsíců, spočívá celé řízeně tříkolky na rodiči.

Ten se musí již před první jízdou ujistit, že přední kolečko a pedály jsou zablokovány a nic tak nebude bránit v řízení tříkolky teleskopickou rukojetí. V první řadě je třeba otočit celé přední kolečko do polohy, ve které bude malé červené tlačítko blatníku na pravé straně po ruce rodiče. Zároveň musíte zajistit černou výsuvnou spojku předního kolečka tím, že ji z něj vysunete ven. Pedály stáhněte ke kostře tříkolky, aby děťátku nepřekážely a stupátka na nožky zase vysuňte. Takto jednoduše zablokujete kolečko a pedály a nic vám nebude bránit v řízení tříkolky.

Druhý krok – jednoduché řízení

Řízení tříkolek smarTrike možná na první pohled vypadá jako hotová věda, ale ani zdaleka to tak není. První fáze řízení tříkolky se dá přirovnat k tlačení kočárku, které v tomto období ještě mají rodiče v čerstvé paměti. Řízení tříkolky smarTrike je však přece jen v něčem jiné, lepší – pohodlně vám na to stačí jedna ruka. Tříkolka, kterou jste podle prvního kroku zablokovali, zatáčí plynule do stran a bez jakýchkoliv potíží přejde z jednoho povrchu na druhý. Na každý pohyb tříkolky vám přitom stačí pouze řízení rukou do požadovaných směrů. Stabilita tříkolky a pevná kolečka zaručí, že tříkolka se bezpečně udrží všemi kolečky na zemi a děti si jízdu perfektně užijí. A co víc jim v létě chybí?

Revoluční novinka smarTfold

Rodinka smart tříkolek smarTrike se rozrostla o nové členy – tříkolky smarTfold! Tato revoluční novinka mezi tříkolkami si vás získá hned z několika důvodů. Jedním z nich je i inovativní design a možnost složit tříkolku do podoby malého cestovního kufru. Díky tomu se tyto tříkolky smarTfold pohodlně vejdou i do kufru malého auta a budou vašim dětem dělat společnost během každého výletu. S velikostí tříkolky je spojena ještě jedna výhoda – hmotnost tříkolky, která vám dovolí hravě ji přemisťovat. I tříkolka smarTfold, podobně jako její starší sourozenci, je vybavena technologií TouchSteering, takže si rodiče po fázi ježdění s kočárkem nemusí zvykat na nic nového.

Skladacia trojkolka smartfold

Tříkolky smarTrike nejsou smart jen tak pro nic za nic. Dokazuje to technologie TouchSteering, ale i fakt, že každá z nich roste s vaším děťátkem a přizpůsobuje se jeho potřebám. Vyberte si z naší široké nabídky tu svou, se kterou budou procházky ještě zábavnější. Pro děti, ale i pro rodiče.

Vyberte si tříkolku