Teplým dnům ještě neodzvonilo! Je čas na nové tříkolky a odrážedla

4 min.
15. zář'18

Nástupem do školy dětská dobrodružství nekončí! Užijte si spolu s dětmi naplno i krásný barevný podzim, a to díky zbrusu novým odrážedlům a tříkolkám. Nakoukněte k nám a potěšte svého malého závodníka kouzelným dětským vozem se super slevou. Ale pozor, čas se nebezpečně krátí!

Využijte spolu s dětmi možnosti zbývajících teplých dní a nenechte si ujít ani jeden teplý podzimní den. Jak si s dětmi užijete volný čas i během školního roku? Dovolte jim zažít první dobrodružství ze sedadla tříkolky nebo odrážedla. Nahlédněte do naší široké nabídky kvalitních tříkolek a odrážedel a odneste si během září tu svou se slevou až do -47 %.

Proveďte děti podzimem

Je zcela přirozené, že si z naší široké nabídky nebudete vědět jen tak vybrat tu nejlepší tříkolku či odrážedlo pro vašeho prcka. Kromě super slev vám proto přinášíme i nejlepší tipy na krásná dětská vozidla, kterými stoprocentně trefíte do černého. Vaše děti čeká nejen vítr ve vlasech, ale i hodiny plné aktivní zábavy na kvalitních tříkolkách a odrážedla od renomovaných výrobců.

Skládací tříkolka smarTfold 7v1 s EVA kolečky

Trojkolky smart fold

Už jste se seznámili s revoluční tříkolkou v rodině smarTrike? Je jí skládací tříkolka smarTfold, díky které získáte zcela jiný pohled na dětské tříkolky. Tato tříkolka se vyznačuje nízkou hmotností a po složení nápadně připomíná malý cestovní kufr, takže si ji bez problémů můžete přibalit k zavazadlům. Tříkolka smarTrike samozřejmě roste s vaším děťátkem, a to už od 9 měsíců až do tří let. Tříkolky z kolekce smarTfold u nás najdete v různých barevných provedeních, stačí si najít tu svou.

Odrážedlo motorka Sport Bike BIG s elektrickým klaksonem

Odrazadlo sport bike big

Zatají vaše dítě dech vždy, když kolem profičí motorka? Překvapte ho vlastní motorkou Sport Bike z dílny německé značky BIG! Tato perfektní černo-oranžová motorka-odrážedlo má elektronický klakson, který vydává realistické zvuky a stejně realisticky vypadá i samotná motorka. Sezení na ní je maximálně pohodlné a je přizpůsobeno anatomii dětí, čímž podporuje správný vývin kyčelních kloubů. Široká kola zase pomáhají udržovat stabilitu, díky čemuž je jízda na tomto odrážedle nesmírně zábavná.

Odrážedlo Bubble Go 2v1 se slunečníkem

Odrážedlo Bubble Go 2v1 patří v naší nabídce mezi stálice a každé dítě se do něj zamiluje na první pohled. Toto růžovo-zelené odrážedlo mohou rodiče řídit pomocí rodičovské vodicí rukojeti, takže děťátko si v prvních měsících odpočine a vládu nad odrážedlem převezme až později. Dětské vozidlo z dílny Smoby je nejen krásné, ale i praktické – má sluneční clonu, která děti ochrání před sluncem a zároveň je vybaveno držákem na láhev, čímž podporuje pitný režim rodiče i dítěte.

Tříkolka Zip Plus 4v1 smarTrike TouchSteering

Trojkolka smartrike zip

Další novinkou v naší nabídce je tříkolka Zip Plus 4v1 od renomovaného výrobce tříkolek smarTrike. Tato tříkolka ve veselé barevné kombinaci představuje kompromis mezi kočárkem a tradiční tříkolkou. Pokud vaše děťátko ještě není připraveno vzdát se kočárku, tato tříkolka Zip Plus je dokonalou volbou. Kromě moderní technologie TouchSteering je vybavena bezpečnostním pásem ve tvaru písmene Y a děťátku díky ergonomickému sedadlu přináší maximální komfort i během dlouhých jízd. Tuto novinku prostě musíte mít.

Odrážedlo Máša a Medvěd 2v1 Smoby

Odrazadlo masa medved smoby

Patří mezi nejlepší přátele vašeho děťátka i modrooká Máša a její kamarád, medvěd Míša? Odrážedlo 2v1 Smoby s motivem této oblíbené pohádky vašemu neposedovi nesmí chybět. Menší děti mohou odrážedlo použít i jako houpačku či skákadlo a ani na krok se přitom nepohnou od svého oblíbeného pohádkového hrdiny. Hřbet medvěda slouží jako pohodlný a ergonomicky tvarovaný sedák, díky čemuž bude skákání a odrážení pohodlnou zábavou. Skákadlo se zároveň otáčí v 45 stupňovém úhlu, což pouze znásobuje radost z pohybu.

Přivítejte s dětmi podzim ve velkém stylu a vydejte se na dobrodružnou dráhu na novém odrážedle či tříkolce. Pokud stihnete objednávku vytvořit do 30. 9., získáte je se slevami až do výše 47 %! Už víte, na čem se bude vaše ratolest vozit následující měsíce?

Odrazte se tady