Velký novoroční výprodej startuje za 3, 2, 1!

5 min.
31. pro'18

Už zítra u nás vypukne obrovský novoroční výprodej! Jste připraveni? Na vaše děti i po Vánocích čekají parádní hračky za ještě parádnější ceny. Na dětičky se už těší nové panenky, stavebnice, kuchyňky se skvělými doplňky, odrážedla a mnoho dalších skvělých hraček od renomovaných výrobců. Nakoukněte s námi do výprodeje, který už zítra otevře své brány.

Zatímco pro dospělé jsou Vánoce už o něčem jiném, pro děti je to vždy ten kouzelný čas, který jejich dětské pokojíčky naplní novými hračkami. My dospěláci však víme, že nejvýhodnější je dárky nakupovat po Novém roce, protože právě tehdy začínají Novoroční výprodeje! Jinak to nebude ani u nás – už od zítra až do konce ledna se můžete těšit na obrovský novoroční výprodej hraček z dílny našich šikovných Medvídků. Co vás za branami tohoto výprodeje čeká?

Fantastické slevy až do výše 80 %

Za branami našeho internetového hračkářství na vás čekají nejen fantastické slevy, ale zejména krásné hračky vysoké kvality od renomovaných evropských značek. Na své si přijdou nejen milující rodiče, kteří chtějí dětičkám darovat to nejlepší, ale i samotné děti. V našem hračkářském království najdete hračky pro ty nejmenší, ale i hračky pro aktivní děti, které milují pohyb na čerstvém vzduchu, či stavebnice a puzzle, které děti zabaví během deštivých dní.

Hrací deka Cotoons Discovery Smoby

Hracia deka cotoons smoby

Není nad pohodlí miminka na měkoučké dece! Jako v bavlnce se bude váš mrňous cítit na hrací dece Cotoons Discovery od Smoby, která ani zdaleka nepředstavuje obyčejnou nudnou deku. Součástí měkké deky na hraní je hrazda plná veselých hraček, se kterými si může děťátko hrát nejen vleže, ale i vsedě. Maximální bezpečnost miminkům zajistí kvalitní měkký materiál, ale i hnízdo, které se dá k dece přivázat a vytvoří tak dokonalou ohrádku na hraní. Už se nemusíte bát, že by se váš mrňous jen tak vydal na „procházku“.

Kolotoč nad postýlku Flower Cotoons Smoby

Kolotoc nad postielku smoby

Pro ty nejmenší v našem novoročním výprodeji najdete ještě něco – kolotoč nad postýlku Flower Cotoons v krásné růžové barvě. Podobně jako z deky, i z kolotoče visí roztomilé hračky, které děťátku dělají společnost nejen před spaním, ale i bezprostředně po probuzení. Kromě toho kolotoč vydává různé zvuky a miminka potěší i jemnými světelnými efekty. Kolotoč lze připevnit opravdu jednoduše ke každé postýlce a díky dálkovému ovládání ho můžete kdykoli zapnout nebo vypnout, aniž byste vzbudili spícího drobečka

Dětské chodítko a kočárek 2v1 MiniKiss Smoby

Choditko kocik smoby

Každé děťátko potřebuje při prvních krocích oporu a výjimkou nejsou ani holčičky, které si již hrají s panenkami. Pro ty se v našem hračkářství ukrývá krásné chodítko a kočárek pro panenku v jednom. Děti ve věku okolo 1 roku, které se již pokoušejí o první kroky, se mohou opírat o chodítko a zároveň v něm mohou vozit svou oblíbenou panenku nebo jinou hračku. Chodítko s kočárkem je vyrobeno z kvalitních plastů a o bezpečnost dítěte se postará i bezpečnostní brzda, která chodítku nedovolí převrhnout se. Pestré růžové chodítko s kočárkem jednoduše vaší malé princezně nesmí chybět.

Elektronická kuchyňka Tefal Studio Smoby

V našem novoročním výprodeji jsme nezapomněli ani na větší děti, které již rodičům s radostí připraví něco chutného na zub. Elektronická kuchyňka Tefal Studio Smoby v sobě ukrývá vše, co děti najdou i v opravdové kuchyni. Součástí krásné dětské kuchyňky je elektronický sporák s magickým hrncem a pánví, ale nechybí ani trouba, chladnička, kávovar či přístroj na výrobu sody. Kuchyňka Tefal Studio od Smoby s moderním francouzským designem dokonale zapadne do každého dětského pokojíčku a přinese dětem hodiny a hodiny kreativní zábavy.

Zelené odrážedlo Spring smarTrike

Odrazadlo springo smartrike

Pro všechny aktivní děti, které milují pohyb, je tady odrážedlo Spring od renomovaného výrobce smarTrike! Skládací odrážedlo je určeno pro všechny děti od 12 měsíců a jeho velkou výhodou je fakt, že poroste s vaším děťátkem až do 3 let. Dětské odrážedlo Spring je ideální kombinací odrážedla a pohupovadla, díky čemuž přispívá ke správnému fyziologickému a motorickému vývinu dětí. Odrážedlo vás okouzlí ještě něčím – svou schopností složit se, takže ho můžete sbalit do auta a vzít za jakýmikoliv dobrodružstvími!

Dvoupatrová garáž Vroom Planet Grand

Garaz vroom planet smoby

Za branami našeho novoročního výprodeje se najde i něco pro malé milovníky autíček. Dvoupatrová garáž Vroom Planet Grand z dílny Smoby potěší všechny chlapce od 18 měsíců. Pestrobarevná chlapecká hračka představuje realistickou patrovou garáž, kterou mohou chlapci obdivovat v různých nákupních centrech či ve velkých městech. Patrové garáži nechybí spouštěcí rampy, které urychlí přesun autíček a její součástí je i přistávací plocha pro helikoptéru. Samozřejmostí je i roztomilé autíčko, bez kterého by žádná garáž nebyla garáží.

Nebojte se, toto ani zdaleka není vše, co obrovský novoroční výprodej nabízí. Krásné hračky za ještě hezčí ceny na vás čekají již od 1. do 31. ledna. Nahlédněte k nám a objevte spolu s dětmi království hraček a fantastické slevy!