Hurááá do vody s Medvídky!

5 min.
01. čen'18

Medvídci na vás nezapomněli ani před prázdninami a jsou připraveni přivítat léto ve velkém stylu! I v červnu rozdávají k vašim objednávkám super dárky – plovací kruhy s pohádkovým motivem. Díky nim si vaše děti užijí léto naplno a co je pro rodiče podstatné, i ve vodě budou v bezpečí. Tak už víte, kde si váš mrňous zaplave s kruhem poprvé?

Léto patří prázdninám, slunci, vodě a od nynějška bude patřit i novému plovacímu kruhu! Ke každé objednávce v minimální hodnotě 1 300 Kč vytvořené v průběhu června vám přibalíme jeden plovací kruh jako dárek! Má váš malý plavec raději Spidermana, Hello Kitty nebo rozkošnou Charmy Kitty? Díky našim Medvídkům může mít své oblíbené pohádkové postavičky u sebe během celého léta.

Blog koleso cz

Tipy na skvělé hračky

Z obrovského množství hraček není vždy úplně jednoduché vybrat si ty nejlepší. Naši Medvídci vám to však usnadnili a vytvořili speciální seznam nejlepších hraček na léto! Inspirujte se, potěšte své děti a nezapomeňte, že při objednávce v minimální hodnotě 1 300 Kč vám pilní Medvídci přibalí plovací kruh Mondo!

Skládací tříkolka smarTrike smarTfold 7v1

Smartrike smartfold trojkolka

Už jste viděli naši revoluční novinku mezi tříkolkami smarTrike? Je ní tříkolka smarTold s unikátním patentem, díky kterému tříkolku rychle a jednoduše složíte do velikosti malého cestovního kufru. Další výhodou tříkolky je její hmotnost, kterou oceníte zejména při cestování a vykládání z kufru auta. Tříkolka smarTfold se dá složit na několik způsobů, čímž ji přizpůsobíte potřebám každého děťátka od 9 měsíců až do 3 let. Samozřejmostí tříkolky je teleskopická rodičovská tyč s technologií TouchSteering, ergonomické sedadlo pro děťátko a praktická taška pro rodiče.

Set vodní dráha Mountain Lake s horskou jeskyní a loďkami

Vodna draha aquaplay velka

Vodní dráhy patří neodmyslitelně k létu tak jako plovací kruhy! A čím více doplňků v balení děti naleznou, tím lépe, proto si Medvídci tentokrát vybrali rovnou set vodní dráhy AquaPlay s horskou jeskyní a lodičkami. Velká vodní dráha Mountain Lake potěší hned několik dětí, které mohou zkoumat tajemství a zákony vodních přehrad. Společnost s tímto vodním dobrodružstvím jim budou dělat i figurky hrošice Wilmy, medvídka Boa, žabáka Nilse a kachničky Lotty. Díky setu si budou dětičky hrát dlouhé hodiny nejen s figurkami, ale také s mnoha loďkami a autíčky.

Set piknik stolek se dvěma židlemi KidChair Smoby

Set stolicka stol smoby

Hry jsou sice zábavné, ale někdy je třeba si po nich odpočinout. Součástí každé zahrady by proto měl být piknik stolek se židlemi Kid Chair od Smoby. Set pro dětičky je vyroben z kvalitního, pevného plastu, který je chráněn UV filtrem, takže set stolku a židle můžete bez obav postavit i na sluncem zalitou zahradu. Bílé židle s barevnými detaily mají ergonomické zpracování, díky čemuž se děti naučí správně sedět a stolek se dá využít i jako taburetka. Zahradní párty se s tímto setem může uspořádat kdykoliv!

Sluneční brýle pro miminka Beaba Clip Strap XS

Slnecne okuliare beaba

Zrak je třeba chránit již od prvního momentu, a to zejména v létě. Miminka mají krátce po narození citlivé oči a přímé sluneční záření je umí pořádně podráždit. Sluneční brýle od renomované francouzské značky Beaba jsou navrženy přímo pro potřeby těch nejmenších dětiček. Díky měkké pásce se upevňují kolem hlavičky jako dětská čelenka. Páska je přizpůsobitelná, takže perfektně sedne na hlavičku každého miminka. Skla brýlí jsou velmi tmavá, takže se již více nemusíte obávat o citlivý dětský zrak.

Plyšový medvěd Rouge Prestige XXL Kaloo

Plysovy medvedik rouge kaloo

Žádné prázdniny, ať už jsou strávené kdekoliv, se neobejdou bez nejlepšího kamaráda v podobě oblíbeného plyšáka. Medvídci si mezi novými hračkami Kaloo hned našli svého oblíbeného – je jím velký plyšový medvídek s krásnými výšivkami. Medvídek Rouge Prestige XXL je vyroben z jemného a hebkého plyše, díky čemuž je ještě více měkký. Tento krémovo-šedý medvídek je vysoký až 70 cm a můžete si být jisti, že miluje mazlení! Už čeká jen na to, které děťátko ho bude s láskou mačkat.

Léto plné dobrodružství se nemůže obejít bez krásných hraček! Naši pomocníci Medvídci vám s radostí zabalí každou objednávku a také něco navíc. Od 1. do 30. června potěší každého plovacím kruhem Mondo. Chcete ho i vy? Stačí, když u nás v tomto období nakoupíte v minimální hodnotě 1 300 Kč. Taková nabídka se určitě neodmítá!

Připravte se na léto