Objevte kouzlo jedinečných tříkolek s technologií Touch Steering

  Kategorie: Tipy na hračky,
6 min.
11. dub'19

Existují smart telefony, smart hodinky, smart televizory a dokonce i celé smart domácnosti. Co však může být smart na tříkolkách pro děti smarTrike? Vždyť na první pohled vypadají jako klasické dětské tříkolky s vodicí rukojetí pro rodiče. A právě v ní je ukryto tajemství designérů značky smarTrike.

Technologie Touch Steering, jedinečná patentovaná technologie, je to, co odlišuje tříkolky smarTrike od ostatních dětských tříkolek. Díky ní si již více rodiče nebudou stěžovat na to, že tlačení tříkolky a manévrování s ní je těžké a komplikované. Technologie Touch Steering umožňuje rodičům intuitivně ovládat dětskou tříkolku smarTrike bez obav o bezpečnost dítěte. Jak je to možné?

Trojkolka smartrike smartfold blog

Tříkolka, která roste s dítětem

Představte si klasickou dětskou tříkolku – má tři kola, kormidlo a sedadlo. Tříkolky smarTrike však tady ani zdaleka nekončí. Jejich jedinečným přídavným komponentem je teleskopická rodičovská rukojeť, která v prvních fázích dovoluje rodiči určovat a kontrolovat směr jízdy, zatímco děťátko si jen užívá jízdu a nohy má pohodlně vyložené na stupíncích. V této fázi tříkolka nápadně připomíná sportovní kočárek, takže přechod od jízdy s kočárkem k řízení tříkolky bude pro rodiče bezproblémový.

Později, když je již malý dobrodruh samostatnější, se může do řízení tříkolky zapojit například šlapáním, přičemž rodič má tříkolku díky technologii Touch Steering stále pod kontrolou. Tato tzv. přechodná fáze je v dětském vývoji velmi důležitá, protože dává dětem možnost užít si jízdu v bezpečí, ale zároveň jim dává prostor na budování stability, motorických dovedností a v neposlední řadě na nacházení odvahy, kterou budou později při samostatné jízdě potřebovat.

V poslední fázi, ve které je již váš mrňousek zcela připraven na samostatnou jízdu, jednoduše odmontujete rodičovskou rukojeť, díky čemuž se tříkolka smarTrike přemění na klasickou dětskou tříkolku. Vaše děťátko si tak ve věku přibližně 30 měsíců může naplno užívat samostatnou jízdu.

Není tříkolka jako tříkolka

Koupa dětské tříkolky je velká věc, proto je třeba zvážit všechna pro a proti. Možná jste už od ostatních rodičů slyšeli, že jejich tříkolka s rukojetí pro rodiče je hotovou katastrofou, zatáčí do zcela opačného směru nebo vůbec nereaguje na „pokyny“ rodiče. S tříkolkami smarTrike tyto problémy nezažijete, a to právě díky jedinečné patentované technologii Touch Steering. Ovládání tříkolek s touto inovativní technologií je tak jednoduché, že to dokážete i jednou rukou! Tou druhou můžete děťátku podat nápoj, vyndat hračku či stáhnout sluneční clonu.

Designéři značky smarTrike se rozhodli tuto technologii vložit do všech dětských tříkolek této značky, které rostou s dětmi. Vybrat si tak můžete z tříkolek 3v1, 4v1, 5v1 či z nejnovějších přírůstků v podobě tříkolek smarTfold. Výrobce smarTrike je jediný na trhu, který se může pyšnit tříkolkami s touto jedinečnou řídicí schopností. Zamilujte si ji i vy a vyzkoušejte na vlastní kůži, jak jednoduché a bezproblémové je řízení dětské tříkolky smarTrike s technologií Touch Steering.

Technologií Touch Steering to nekončí

Tříkolky smarTrike se od ostatních tříkolek na trhu neliší pouze patentovanou technologií Touch Steering. Za tajemstvím jejich úspěchu a oblíbenosti je toho mnohem více. Tříkolky smarTrike jsou navrhovány s ohledem na inovace a jsou vyrobeny z těch nejlepších dostupných materiálů. Designérům značky smarTrike záleží na tom, aby každý komponent tříkolky dokonale plnil svůj účel.

V široké nabídce tříkolek smarTrike najdete různé modely sportovních tříkolek s lehkou konstrukcí až po luxusní modely se slunečními clonami a praktickými taškami. Samozřejmostí jsou vysoce kvalitní a unikátní EVA kolečka, která jsou zárukou tiché a bezpečné jízdy. Kolečka jsou vyhotovena ze speciálního materiálu, který kombinuje výhody tichých, gumových koleček a odolného plastu.

Tříkolky s osobností

Každý rodič ví, že už malé děti se formují jako osobnosti a nebojí se ukázat, kdo jsou. Některé děti jsou plaché, jiné energické, v dalších dřímají umělecké sklony. Designéři značky smarTrike mysleli i na tuto krásnou různorodost, proto v nabídce tříkolek smarTrike najdete vzory a barvy od výmyslu světa. Na výběr máte kytičky, pruhy, kostky, či abstraktní motivy a nechybí ani široká paleta barev a barevných kombinací. Při výběru perfektní tříkolky smarTrike si tak na své přijdou nejen děti, ale i rodiče. A ti jsou koneckonců díky technologii Touch Steering neodmyslitelnou součástí každé jízdy na dětské tříkolce smarTrike.

Dobrou zprávou pro všechny starostlivé rodiče je to, že veselá barva a krásný moderní design tříkolky jsou doplněny o nepřekonatelné bezpečnostní prvky. Jedním z nich je nepochybně tříbodový bezpečnostní pás, který rodiče uvítají zejména v první fázi. Za zmínku však určitě stojí i možnost uzamčení předního kola, které dává rodiči úplnou kontrolu nad řízením tříkolky. Rodiče se určitě potěší, že přechod z jedné fáze na druhou je opravdu jednoduchý a odmontovat jednotlivé části trvá jen pár vteřin. Tříkolky smarTrike jsou tím pádem nejen bezpečné, ale i moderní a zejména intuitivní na používání.

Trojkolky smart fold

Bezkonkurenční cena

Vysoce kvalitní materiály, moderní design, patentovaná technologie Touch Steering... ale co cena? Nemusíte se bát, tříkolky smarTrike jsou cenově dostupné a jen stěží byste na trhu hledali jiné tříkolky s poměrem kvalita-cena, které by se alespoň trochu přibližovaly značce smarTrike. V jedné tříkolce této značky, která roste s vaším děťátkem, se v podstatě ukrývá více dětských vozidel. Vy však zaplatíte pouze za jedno, které bude vaše děťátko provázet dětstvím od 10 měsíců až do tří let.

Díky tříkolkám smarTrike 3v1, 4v1, 5v1 či smarTfold nemusíte každý rok obnovovat vozový park vašeho drobečka, a to je výhoda, kterou byste jinde hledali jen těžko. Tříkolka smarTrike je prostě investicí, která se vám vrátí při každém pohledu na úsměv vašeho děťátka a jeho radost z jízdy.

Tříkolka smarTrike není pouze záležitostí jedné sezóny. Díky nejnovějším technologiím, prvotřídním materiálům a faktu, že poroste s dětmi, bude každá tříkolka smarTrike plnohodnotným členem rodiny, bez kterého si už nebudete umět představit žádnou procházku.

Začněte objevovat