Nejlepší tříkolky pro vaše děti

  Kategorie: Tipy na hračky,
3 min.
27. srp'16

Tříkolka je skvělý první dopravní prostředek pro všechny děti. Připraví je na kolo a naučí je udržovat rovnováhu. Děti se naučí šlapat, budují stabilitu a po každé jízdě jsou stále samostatnější. Při výběru dokonalé tříkolky byste však kromě atraktivního designu měli myslet i na jiné, mnohem důležitější věci.

Bezpečná a pohodlná jízda

Naše tříkolky jsou sestaveny tak aby dětičkám poskytly dostatečný komfort, ale zároveň i maximální bezpečnost během každé jízdy. Tříkolky smarTrike jsou díky nastavitelným prvkem vhodné již pro děti od 10 měsíců. Ze začátku se děťátko pohodlně veze a může si i pospinkať. Výrobce smarTrike myslí na všechno, proto je součástí jejich tříkolek i rodičovská teleskopická rukojeť. Díky ní rodiče koordinují směr jízdy a ovládají celé vozidlo.

Tříkolka Play 3v1 smarTrike s ohrádkou od 10 měsíců růžovo-žlutá

Tříkolka smarTrike s ohrádkouTuhle tříkolku může rodič snadno ovládat pomocí odmontovatelné teleskopické rukojeti. Přední kolo s volnoběhem zase umožňuje převzít úplnou kontrolu nad vozidlem, zatímco děťátko si nohy pohodlně vyloží na stupačky.

Tříkolka Explorer Grey 5v1 smarTrike 360° řízení s polohovatelnou opěrkou

Tříkolka smarTrike ExplorerRevoluční novinka ve světě tříkolek, která roste s vaším dítětem od 10 měsíců až do 3 let. Unikátním vylepšením je technologie předního kolečka, která se dokáže otočit o 360°, což rodiči umožňuje hladké manévrování jako s kočárkem. Důležitou součástí kvalitní tříkolky je i tříbodový bezpečnostní pás, který zaručí děťátku maximální bezpečnost.

Jako v bavlnce

Při dětičky oceníte, když bude mít tříkolka hned několik věcí - ergonomicky tvarovaný sedák s opěrku pro ty nejmenší, kvalitní gumová kolečka a protiskluzovou ochranu. Jako rodiče oceníte i tlumiče na kolečkách, které zajistí tichou a pohodlnou jízdu i na nerovných površích. Na tříkolce, podobně jako na kole, nesmí chybět ani blatník. Aby děťátko bylo nejen v bezpečí, ale aby zůstalo i čisté.

Tříkolka Baby Driver Smoby se stříškou od 10 měsíců modro-šedá

Tříkolka Smoby Baby Driver

Jedna z nejmodernějších a nejpropracovanějších tříkolek na současném trhu nabízí pohodlnou vysokou opěrku, ale i bezpečnostní ohrádku se zpětnými zrcátky, zvonkem a pákami jako v autě.

Řetězová tříkolka Jockey Classic Smoby od 24 měsíců červená

Řetězová tříkolka Smoby Jockey Classic

Klasická tříkolka s příjemným retro designem je tichá a pohodlná. Kromě klasického řetězového pohonu je její velkou výhodou umístění pedálů uprostřed, což je pro děti nejpřirozenější.Součástí tříkolky je i praktický košík, do které si děti mohou uložit oblíbené hračky a přivést si je všude s sebou.

Děti to mají při výběru tříkolky mnohem jednodušší. Jejich zajímá krásná barva a motiv oblíbených pohádkových postaviček. Rodičům však záleží i na materiálech, kvalitě a doplňcích. U nás najdete krásné a zároveň kvalitní tříkolky, které potěší všechny. Navštivte kategorii Tříkolky a zvolte pro své dítě ideální tříkolku.

Dětské tříkolky