Kojenecké potřeby, které vám usnadní přebalování

  Kategorie: Miminko a batole,
3 min.
24. říj'16

Kojeneckých potřeb z kategorie "povinné" je na trhu nepočítaně. Výrobci dětských produktů přicházejí stále s novými kousky, které mají maminkám pomoci v péči o dítě. První týdny s novorozencem se skládají ze 3 hlavních aktivit – nakojit, vykoupat, přebalit a uspat. Kojení a přebalování je nekonečným kolotočem běžného dne. Podívejte se s námi na potřeby, díky kterým se z přebalování stane příjemná rutina.

Plenka na sto způsobů

Klasické bavlněné čtvercové pleny znaly už naše babičky. Textilní čtverce však přežily dodnes a těší se přízni množství maminek. Pokud nejste zastánkyní "látkovek" a na přebalování používáte výhradně jednorázové plenky, textilní pleny by ve vaší výbavičce neměly chybět tak či tak. Hlavním důvodem je jejich multifunkční využití.

Látkové pleny jsou z příjemného materiálu (nejčastěji najdete bavlněné nebo bambusové) a poslouží vám jako utěrka při kojení. Po krmení si ji přehoďte přes rameno a po odříhnutí a možném refluxu vašeho děťátka se nemusíte zbytečně převlékat. Textilní plenu využijete i jako clonu na kočárek nebo dětskou zavinovačku.

Klasické látkové pleny jsou vhodné i na přebalování. Doporučujeme je používat hlavně při pobytu doma. Dobrou zprávou je, že si můžete vybrat z různých barev a vzorů. 

Bavlněné pleny Tots-smarTrike

Látkové pleny mají multifunkční využití.

Vyzkoušejte pleny od předního výrobce dětských hraček a doplňků smarTrike. Plenky jsou vyrobeny ze 100% bavlny, jsou prodyšné a vhodné i pro novorozence. Set obsahuje 6 ks plen velikosti 60 x 60 cm, v nádherném chlapeckém designu. 

Látkové pleny

Přebalovací koutek u vás doma

Snem každé maminky je mít profesionální přebalovací pult s komodou a s prostornými odkládacími šuplíky. Přebalovací pult je však nákladný a hlavně prostorově náročný. Na plně funkční přebalovací kout vám postačí přebalovací podložka a taška. Přebalovací podložky jsou dostatečné měkké, aby zaručovaly komfort miminka.

Nemusíte se obávat znečištění, povrch podložek je voděodolný a při menší nehodě ho stačí omýt houbičkou. Přebalovací taška je skvělým doplňkem, díky kterému budete mít ve věcech pořádek. Použít ji můžete uvnitř – jako organizér na plenky nebo ji můžete vzít s sebou na procházku. Většinu přebalovacích tašek lze upevnit na kočárek nebo nechat přehozenou přes rameno jako kabelku. 

Přebalovací podložka Classic Tots-smarTrike

Podložka na přebalování v neutrální šedé barvě.

Přebalovací podložka z řady Classic má jednoduchý a stylový design. Neutrální šedá barva je vhodná pro holčičku i chlapce a navíc se netluče se zbytkem interiéru. Podložka je silná 4 cm, velká 58 x 80 cm a je dostatečně měkká. V balení naleznete 2 povlečení ze 100% saténové bavlny.  

Přebalovací podložky

Přebalovací taška Infinity 5v1 Tots-smarTrike

Praktická přebalovací taška Infinity v modré barvě.

Díky přebalovací tašce Infinity budete mít v přebalovacích potřebách přehled a pořádek. Taška je prostorná a skládá se z několika složek. Její součástí je odnímatelná vnitřní taška, 2 přihrádky na láhev, přebalovací podložka a termoobal na láhev. Taška je vyrobena z kvalitních voděodolných materiálů a má nadčasový design. Velkou výhodou je její multifunkční nošení. Dá se nosit na rameni, v ruce nebo jako stylový batoh. Díky přibaleným háčkům ji můžete zavěsit i na kočárek.

Přebalovací tašky