Šikovní pomocníci Beaba do každé rodiny!

6 min.
10. říj'19

Všichni milující rodiče touží po tom, aby s dětmi mohli trávit co nejvíce času. Mnohé povinnosti zahrnující péči o ty nejmenší však často vytvářejí pouze vrásky na čele a vyvolávají u rodičů pocit, že čas strávený s dětmi neprožívají naplno. S tím je však díky šikovným pomocníkům Beaba konec! Objevte nejlepší kojenecké potřeby, se kterými bude rodičovství procházkou růžovou zahradou.

Když v roce 1989 uvedla značka Beaba na trh první parní vařič a mixér Babycook, nikdo ještě netušil, že v oblasti péče o miminka způsobí doslova revoluci. Od zrodu prvního ikonického parního vařiče uběhlo už neuvěřitelných 30 let, ale v podstatě se nic nezměnilo – značka Beaba i dnes usnadňuje život mnohým rodičům po celém světě, avšak jejich sortiment už ani zdaleka netvoří pouze jeden výrobek.

Blog beaba parny varic

Revoluce v prvních příkrmech

Řekněme si narovinu, děti a jídlo si ne vždy rozumějí tak, jak by si to rodiče představovali. Některá miminka bojují již s prsem matky a nechtějí mateřské mléko, jiná zase začnou odmítat jídlo až tehdy, když přijde čas na příkrmy. Vše se však změní v okamžiku, kdy se součástí vaší domácnosti stane parní vařič a mixér v jednom Babycook. Jedinečný systém, se kterým přišli designéři značky Beaba už před třiceti lety, umožňuje rodičům v průběhu 15 minut uvařit nejen zdravé, ale zejména chutné jídlo, kterému děti neřeknou ne.

Díky schopnosti připravit příkrmy na páře si každá porce jídla zachovává důležité vitamíny a minerály, zelenina a ovoce neztrácí svou barvu a jako bonus se děti dosytosti najedí chutného jídla bez zbytečných umělých barviv, přidaných cukrů a „éček“. Aby toho nebylo málo, obsluha parního vařiče Babycook je velmi jednoduchá a rodiče to bez problémů zvládnou i s děťátkem na rukou. Velký obsah nádoby zase umožní připravit jídlo pro dětičky i předem a uskladnit ho v dózách, které nepropouštějí žádné pachy.

Revoluční pomocník do domácnosti s dětmi v podobě tohoto kuchyňského robota se postará o pestrou stravu dětí už od prvních příkrmů, ale jeho služby jistě využijete i později. Parní vařič a mixér Beaba Babycook totiž dokáže připravit mnohem více než jen dětské kaše. Stačí si prolistovat kuchařské knihy pro různé věkové kategorie, ve kterých objevíte množství skvělých receptů na hlavní jídla, ale i ty nejchutnější dezerty. I v Beaba totiž vědí, že život si třeba někdy osladit a vůbec nezáleží na tom, zda jste dospělák nebo dítě.

Blog beaba krmenie

Sladký spánek a odpočinek

Krmení bohužel není jediná část dne, která dá rodičům zabrat. Právě proto značka Beaba rozšířila svou nabídku a vytvořila pomůcky, se kterými bude každý spánek miminka sladký jako med a neméně příjemné bude i probouzení a odpočinek během dne. O to se postarají ergonomicky tvarovaná lehátka, do kterých můžete bez obav uložit miminka již od narození. Samozřejmostí jsou prvotřídní materiály, stabilní konstrukce, bezpečnostní pásy a v případ lehátka Up & Down i možnost nastavení výšky. Díky tomu bude miminko vždy s vámi, ať už budete pracovat, obědvat nebo třeba připravovat oběd či žehlit.

Pro sociální vývin dětí je důležité, aby trávily co nejvíce času ve výši ostatních členů domácnosti, protože sledují svět kolem sebe a mají možnost zapojit se do každodenního života rodiny. Ten se, jak jinak, neobejde bez slaďoučkého spánku. Pokud patříte mezi čerstvé rodiče, pak je vám jistě velmi blízké sledování miminka i během spánku. S tím vám s radostí pomůže novinka z dílny Beaba – elektronická chůvička Zen +, která je vybavena panoramatickou kamerou s nočním viděním. Překvapí vás také barevným displejem s vysokým rozlišením, dvojnásobný zoomem, vysílačkou, alarmem, časovačem a teploměrem s teplotním senzorem. Rodičům tento nenahraditelný pomocník konečně přinese zasloužený odpočinek a klid na duši.

Blog beaba lehatko

Koupel ve stylu wellness

Oblíbenou částí dne mnoha dětí je večerní rutina, která se neobejde bez koupele. Jejím prostřednictvím děti poznávají nový element, objevují tajemství vody a věřte či ne, rozvíjí se i jejich fantazie a komunikační schopnosti. Děti se během koupele mění na piráty, námořníky, mořské panny či vodníky. To však samozřejmě přichází až ve vyšším věku. Do té doby je pro většinu dětí koupel příjemnou součástí dne, po níž následuje slaďoučký spánek. Teplá voda děti uklidní, takže i usínání bude jednodušší a rychlejší.

Voňavou a uklidňující koupel vašim dětem přinesou vaničky Beaba vhodné pro miminka již od 0 měsíců. Jejich nesmírnou výhodou je fakt, že rodiče mohou bez problémů stát nebo sedět vedle vaničky, která je přenosná a nemusí se sklánět nad velkou vestavěnou vanou. Vaničky Beaba tedy přinášejí komfort dětem i rodičům a nabízejí lepší přístup bez zbytečné bolesti zad. O pohodlí se rovněž postará stabilní konstrukce a v případě skládací textilní vaničky rodiče nepochybně ocení její nízkou váhu a kompaktnost, díky čemuž je vanička jako stvořená i na cestování.

Blog beaba vanicka

Stylově i s miminkem

Zdraví a spokojenost miminka je u rodičů vždy na prvním místě, o tom není pochyb. Moderní rodiče si však mimo jiné potrpí i na kvalitní a zároveň krásné doplňky, které potěší i je. Jedinečný francouzský design, v němž se snoubí minimalismus a praktičnost, najdete ve všech produktech Beaba, ale maminky okouzlí zejména jedna kategorie – přebalovací tašky, které mohou konkurovat kabelkám a batohem od předních návrhářů. Jejich moderní vzhled si získá srdce i té nejnáročnější maminky, nemluvě o tom, že služby tašek využijete i dlouho poté, co děti vyrostou.

Obrovským plusem je u přebalovacích tašek množství nezbytných doplňků, s jejichž pomocí přebalíte miminko vždy a všude. Nechybí ani dostatek úložného prostoru nejen na kojenecké potřeby, ale i na doklady a všechny drobnosti, které potřebujete mít na procházce či na výletě s sebou. Přebalovací tašky Beaba se dají rychle a jednoduše upevnit na rukojeť kočárku, vejde se do nich opravdu vše, co potřebujete mít vždy s sebou a co je nejlepší – na první pohled vypadají pouze jako úžasný módní doplněk.

Blog beaba prebalovacia taska

Rodičovství je, podobně jako všechno, mince, která má dvě strany. Může být náročné a vyčerpávající, ale často stačí mít po ruce pouze pár šikovných pomocníků a hned je všechno jednodušší. Objevte i vy kouzlo kojeneckých potřeb značky Beaba a vychutnávejte si péči o miminko naplno.

Poznejte pomocníky Beaba