Vířivka Silver Classic Whirpool black Exit Toys 140 vzduchových trysek kulatá průměr 204 cm černá od 6 let

Popis produktu

Vířivka Silver Classic Whirpool od holandské značky Exit Toys představuje vynikající relaxaci pro tělo i mysl v domácím prostředí vaší zahrady. Nafukovací vířivka o průměru 204 cm a výšce 65 cm je vybavena multifunkčním filtračním čerpadlem. S čerpadlem dokážete nafouknout stěny vířivky a zároveň poslouží k filtraci nečistot a ohřev vody až do 40 °C, takže si užijete koupání i v chladnějším počasí. Ve vířivce se nachází až 140 vzduchových trysek, které vytvoří relaxační bublinkovou koupel pro 4 osoby. Digitální kontrolní panel umožní snadné nastavení teploty a aktivaci trysek.

Moderní vířivka má vnější stěnu vyhotovenou v černé barvě a její vnitřek je šedo-stříbrný, díky čemuž působí luxusně a nadčasově. Celkový objem vířivky je 1200 litrů. Součástí balení je ochranná podložka pod vířivku, která ochrání její spodní část a také izolační plachta, která déle udrží příjemnou teplotu vody a lze ji připevnit na vrchní část vířivky s klipovým uzamykacím systémem. Její extra silné stěny se skládají z 3vrstvého PVC materiálu, vyznačuje se odolností a dlouhou životností. Celková váha vířivky je 34 kg a doporučená hloubka vody je 45 cm.

Holandská značka Exit Toys již dlouhá léta přináší dětem i dospělým prvotřídní outdoor vybavení do zahrady. Produkty Exit Toys splňují i ta nejpřísnější kritéria kvality a normy Evropské unie, jsou držiteli certifikací TÜV, CE, EN71. Bazény a vířivky s doplňky se vyznačují originálním holandským vzhledem a nejvyšší kvalitou, poskytnou zábavu celé rodině!


Toto zboží nelze z hygienických důvodů vrátit, pokud bylo vyjmuto z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
PůvodVyrobeno v Nizozemsku
Rozměry produktu204 cm
Hmotnost34 kg
Objem L1200
Průměr204 cm
Barvačerná
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.