Tříkolka Voyage 4v1 smarTrike světlemodrá od 10 měsíců

Popis produktu

Vynikající dětská tříkolka Voyage 4v1 smarTrike je výjimečná dětská tříkolka, se kterou si vaše dítě užije nesmírně množství zábavy už od 10 měsíců. Tříkolka se vyznačuje krásným designem ve světlemodré barvě v kombinaci s šedou barvou a výbornou stabilitou, díky bezpečné a odolné konstrukci. Nabízí hodně možností, díky kterým si budete moci její jednotlivé součásti upravit, kdykoliv to bude vaše dítě potřebovat. Spolehlivá dětská tříkolka Voyage se vám brzy stane nepostradatelným společníkem, kamkoliv se vydáte a nezklame za žádných okolností.

Tříkolka roste spolu s vaším dítětem, takže je velmi snadné ji upravit na míru pro vašeho drobečka. Tříkolka vás zbaví starostí, zda z ní vaše dítě nevyrostlo dříve, než mělo. Každý rodič ocení jednoduchý způsob, jakým se dají jednotlivé součásti tříkolky upravovat, snadno a bez starostí. Tříkolka je vyrobena s největším důrazem na kvalitu a odolnost rámu. Designéři se zase postarali o to, aby byla tříkolka co nejlépe propracovaná z hlediska designu a praktických vymožeností. Vaše dítě bude mít radost z výborného sedadla s opěrkou hlavy, které mu zaručí perfektní ochranu a pohodlí. Rodiče zase s přehledem využijí dlouhou, teleskopickou rukojeť, která jim umožní jednoduché a intuitivní ovládání tříkolky. K výborné ovladatelnosti tříkolky přispívá i přítomnost dětské pojistky na řídítkách, která poslouží na ovládání směru jízdy vašeho potomka. Dětská tříkolka je klasicky vybavená protiskluzovými pedály a kvalitními gumovými kolečky, která splňují ten nejvyšší standard kvality. V případě únavy si dítě může vyložit nohy na skládací stupačky a pohodlně odpočívat. Před silnými slunečními paprsky ho výborně ochrání odnímatelná sluneční clona a vy se nebudete muset bát o jeho zdraví.

Pro tu nejvyšší bezpečnost dítěte je tříkolka vybavena tříbodovým ochranným pásem a ochrannou hrazdou, které spolehlivě ochrání svého malého pasažéra. Tříkolka se taktéž vyznačuje odpruženým předním kolečkem, určeným na zmírnění vibrací a lepší stability na jakémkoliv povrchu. Tříkolka nabízí úložný prostor, který myslí na rodiče i na dítě. Pro maminky je připravená praktická taštička na rodičovské rukojeti s elegantním designem a hned pod ní se nachází prostorná taška, do které si může odložit mnohem více věcí. Vaše dítě si může svoje hračky uložit v pevném vyklápěcím boxu s uzávěrem přímo za sedadlem. Praktický držák na láhev na řídítkách tříkolky se zase postará o to, aby měla vaše ratolest vždy po ruce láhev se zdravým nápojem. Dětská tříkolka Voyage 4v1 od výrobce smarTrike se vyznačuje výborně vymyšleným a zrealizovaným funkčním systémem, který patří mezi světovou špičku. Ne nadarmo je smarTrike jedním z nejpřednějších výrobců tříkolek na světě. Celkové rozměry tříkolky jsou 94*45*102 cm.

Tříkolka smarTrike roste s vaším dítětem ve 4 krocích

  • Krok 1: Tříkolka ovládaná rodičem
    V 10 měsících vaše dítě sedí pohodlně v sedadle, přičemž jeho nožky odpočívají na stupačkách. Ergonomické sedadlo a opěrka zad a hlavičky zabezpečuje příjemný pocit bezpečí.
  • Krok 2: Jízda doprovázená rodičem
    V 18 měsících můžete dítěti sundat opěrku zad, začíná se postupně učit šlapat do pedálů pod dohledem rodičů díky rodičovské rukojeti na usměrnění správného směru a rychlosti jízdy. V tomto období dítě objevuje svoje motorické schopnosti, připravuje se na samostatnou jízdu a užívá si skvělou zábavu bez starostí. 
  • Krok 3: Tréninková tříkolka
    V období 24 měsíců se tříkolka stává tréninkovým prostředkem, kdy se děti učí, jak správně šlapat do pedálů a zároveň už rodiče mohou odejmout ochrannou hrazdu okolo sedadla, aby mělo dítě víc volnosti.
  • Krok 4: Klasická tříkolka
    Ve věku 30 měsíců je dítě připravené na samostatnou jízdu. Rodič může odmontovat rodičovskou rukojeť a dítě bude mít k dispozici plnohodnotnou tříkolku. 

Vlastnosti

  • jednoduchý systém úprav tříkolky podle věku a schopností dítěte
  • pohodlné a ergonomické sedadlo
  • intuitivní ovládání tříkolky
  • dětská pojistka
  • kvalitní a spolehlivá kolečka
  • odolná konstrukce s celokovovým rámem
  • antivibrační systém
  • odnímatelná sluneční clona
  • tříbodový ochranný systém
  • sklápěcí systém stupaček
  • opěrka pro hlavu
  • praktický držák na láhev
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
Rozměry produktu94*45*102 cm
Celková výška102 cm
Rozměry balení59*22*43 cm
Celková délka94 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost5,5 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
gift SS2024STBPx Batoh
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.