Tříkolka Groove 4v1 smarTrike růžovo-modrá od 10 měsíců

Popis produktu

Tříkolka Groove 4v1 smarTrike je elegantní a moderní tříkolka, určená pro všechny děti již od 10 měsíců až do 3 let, nebo do doby, kdy nepřesedlají na svoje první kolo. Tříkolka je vyhotovena v krásné růžovo-modré kombinaci se zajímavým detailem na rodičovském batohu. Tříkolka díky svému kvalitnímu celokovovému rámu a pevné konstrukci zvládne se svým malým pasažérem překonat velké vzdálenosti. Tříkolka roste spolu s vaším dítětem a spolu se systémem odnímatelných a nastavitelných částí se přizpůsobuje jeho potřebám v každém věku.

Tříkolka pro děti Groove 4v1 je šikovný pomocník na výlet, či na procházku ve městě. Má ergonomicky tvarované sedadlo s opěrkou hlavy, které spolu s tříbodovým bezpečnostním pásem zaručují pohodlné sezení a bezpečnost při jízdě. Tříkolka smarTrike Groove má jednoduché a intuitivní ovládání, kteří ocení každý rodič. Během prvních měsíců používání má kontrolu nad tříkolkou ve svých rukou rodič a díky dětské pojistce je kolo zamčené a rodič ovládá směr jízdy. Dítě sleduje svět kolem sebe a užívá si dobrodružnou jízdu. Rodičovská rukojeť je odnímatelná a výškově nastavitelná. Tříkolka je doplněna praktickým rodičovským batohem, umístěným na teleskopické vodicí rukojeti, kam si mohou rodiče odložit všechny věci, či uložit nákup.

Součástí dětské tříkolky jsou protiskluzové pedály a gumová kolečka, díky kterým je jízda tichá a příjemná. Na odpočinek slouží sklápěcí stupačky. Před nebezpečnými slunečními paprsky je dítě chráněno odnímatelnou sluneční clonou. Pro tu nejvyšší bezpečnost dítěte je tříkolka vybavena tříbodovým ochranným pásem a ochrannou hrazdou kolem pasu, které jsou v současnosti tou nejlepší zárukou bezpečnosti vašeho dítěte. Tříkolka má odpružené přední kolečko, určené pro zmírnění otřesů a zlepšení jízdních vlastností. Sami uvidíte, kdy je ten správný čas snadno a jednoduše demontovat nepotřebné součásti. Celkové rozměry tříkolky jsou 93 * 45 * 102 cm.

V zadní části má tříkolka vyklápěcí box s uzávěrem na úschovu svých hraček, který se nachází přímo za sedadlem. Dětská tříkolka Groove 4v1 smarTrike se vyznačuje kvalitním provedením a výbornou funkčností v elegantním provedení. Výrobce dětských tříkolek smarTrike jedním z nejpřednější výrobců tříkolek na světě, který nabízí to nejlepší, co je možné na trhu dostat. SmarTrike je celosvětově nejprodávanější a navíc oceňovaná značka dětských tříkolek. Na trhu působí již dekádu, a jako první výrobce přišel s inovací výškově nastavitelné rukojeti pro rodiče. SmarTrike je světový lídr v prodeji, produkci a inovacích dětských tříkolek. S miliony tříkolek prodaných každoročně je zaručeně zárukou kvality.

Tříkolka smarTrike roste s vaším dítětem ve 4 krocích

  • Krok 1: Tříkolka ovládaná rodičem
    V 10 měsících vaše dítě sedí pohodlně v sedadle, přičemž jeho nožky odpočívají na stupačkách. Ergonomické sedadlo a opěrka zad a hlavičky zajišťuje příjemný pocit bezpečí.
  • Krok 2: Jízda doprovázená rodičem
    V 18 měsících můžete dítěti odejmout opěrku zad, začíná se postupně učit šlapat pod dohledem rodičů díky rodičovské rukojeti na usměrnění správného směru a rychlosti jízdy. V tomto období dítě objevuje své motorické schopnosti, připravuje se na samostatnou jízdu a užívá si skvělou zábavu bez starostí.
  • Krok 3: Tréninková tříkolka
    V období 24 měsíců se tříkolka stává tréninkovým prostředkem, kdy se děti učí jak správně šlapat a zároveň už rodiče mohou odejmout ochrannou hrazdu okolo sedadla, aby mělo dítě více volnosti.
  • Krok 4: Klasická tříkolka
    Ve věku 30 měsíců je dítě připraveno na samostatnou jízdu. Rodič může odmontovat rodičovskou ručku a dítě bude mít k dispozici plnohodnotnou tříkolku.

Vlastnosti

  • tříkolka roste spolu s vaším dítětem
  • pohodlné a ergonomické sedadlo
  • praktická rodičovská vodicí rukojeť
  • dětská pojistka 
  • kvalitní a odolné kolečka
  • odolná konstrukce a celokovový rám
  • praktická sluneční clona
  • tříbodový ochranný systém
  • sklápěcí systém stupaček
  • opěrka na hlavu a záda
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 10 měsíců
Rozměry produktu93*45*102 cm
Celková výška102 cm
Rozměry balení59*22*43 cm
Celková délka93 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost4,8 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
gift SS2024STBPx Batoh
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.