Tříkolka 44 Cats Smoby s vodicí rukojetí a volnoběhem od 15 měsíců

Popis produktu

Tříkolka 44 Cats z dílny francouzských designérů Smoby je fantastická hračka, která potěší všechny děti již od 15 měsíců. Oranžovo-zelené barevné provedení zaujme chlapce i dívky, přičemž se na řídítkách nachází velký emblém s obrázkem animovaných kočiček z populární televizní série 44 Koček. Díky celokovovému rámu je tříkolka velmi bezpečná a odolná, pevná konstrukce je zárukou, že vydrží dětem dlouhá léta. Kvalitní gumová kolečka se postarají o tichou a bezproblémovou jízdu.

Během jízdy se dají řídítka tříkolky vytočit maximálně v 30° úhlu. Díky nastavitelnému a ergonomicky tvarovanému sedadlu se dětem sedí pohodlně a neunaví se ani při delší jízdě. Pedály tříkolky jsou protiskluzové. Doplňkem, který ocení všechny děti, je zadní korba, do které si odloží oblíbené hračky. Dítě je během jízdy na tříkolce chráněno 3bodovým bezpečnostním pásem. Teleskopická vodicí tyč se dá nastavit do výšky 95 cm, přičemž se dá, když bude dítě jezdit samostatně, jednoduše odmontovat. Tříkolka umožňuje nastavit systém volnoběhu na předním kole.

Jízda na dětské tříkolce je nejen velmi zábavná a veselá, ale pomáhá také dětem s posilováním svalstva na nohou a rukou. Malí jezdci budou mít rychlejší reflexy, naučí se odhadovat vzdálenosti a přizpůsobovat svou rychlost. Veselé a zářivé barvy na tříkolce podněcují v dětech fantazii a kreativitu, nádherný emblém s kočičkami jejich vždy rozveselí a stráví chvíle plné radosti a pohody. Rozměry tříkolky jsou 68*52*52 cm a její celková nosnost až 30 kg.

Francouzský Smoby již dlouhá léta přináší dětem ty nejkvalitnější hračky s originálním designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Vlastnosti

  • pevná kovová konstrukce
  • nastavitelné ergonomicky tvarované sedadlo
  • tříbodový bezpečnostní pás
  • odpojitelná vodicí tyč
  • tichá a kvalitní gumová kolečka
  • zadní korba
  • vhodná od 15 měsíců
  • francouzský design
  • přední kolo s volnoběhem
  • 30stupňové vychýlení předního kola do stran
  • emblém s motivem 44 Cats
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 15 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu68*52*52 cm
Celková výška52 cm
Rozměry balení47*23*40 cm
Celková délka68 cm
Výška rukojeti95 cm
Výškově nastavitelnéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,5 kg
Nosnost30 kg
Kolarubber, silent
Barvaoranžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.