Tablet elektronický PJ Masks Contens Educa pro děti od 3–6 let španělsky

Popis produktu

Elektronický tablet PJ Mask Contens od španělského výrobce Educa je skvělá hračka pro všechny děti od 3 do 6 let. Dětský tablet slouží jako základna pro interaktivní karty s obrázky z populární série PJ Masks, se kterými si děti výborně procvičí barvy a čísla, geometrické tvary, asociace a výborně si přitom zahrají. Tablet dokáže vydávat zvuky, takže se děti budou moci těšit na originální zábavu se svými oblíbenými animovanými hrdiny. Interaktivní hračka funguje ve španělském jazyce, takže se dítě učí i základy cizího jazyka.

Didaktický tablet pomáhá vzdělávat děti už od útlého věku. Tablet je vyhotoven z kvalitního plastového materiálu, je zdravotně nezávadný, děti si s ním mohou bez obav hrát. Spolu s ním si procvičí i jemnou motoriku, soustředění a paměť. Tříbí si bystrý úsudek, smějí se a baví při příbězích hrdinů PJ Masks, přičemž si vybírají různé druhy aktivit.

Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Španělská značka Educa je zárukou vysoké evropské kvality – produkty před expedicí procházejí několikastupňovou přísnou kontrolou. Educa vyrábí různé logické hry a hračky nejen pro produkty v kategorii rodinné společenské hry v cizím jazyce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení31*24*7 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost231 g
JazykSpanish
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.