Školní penál Pencil Case Tiger Jack Piers ergonomický luxusní provedení od 2 let 20*6*9 cm

Popis produktu

Dravý tygr s radostí ochrání všechny psací potřeby vašeho školáka! Ve známost se všem rodičům dává, že nový školní rok začne jedině s penálem Jack Piers! Školní penál Pencil Case Tiger má sice retro nádech, ale navržen je podle nejnovějších módních trendů a požadavků dětí. V novém penálu Pencil Case Tiger z dílny belgické značky Jack Piers je dostatek místa pro všechny psací potřeby vašeho malého školáka. Stačí jeden jediný pohled na tento designový a nadčasový penál a děti se budou do školy těšit jako nikdy předtím.

Nový vzorovaný penál Jack Piers je vyroben z kvalitního voděodolného polyesteru, takže se velmi snadno čistí. Lehká, avšak odolná tkanina je zpracována tak, že dokonce nezachytává ani špínu. Penál je navíc díky prvotřídním materiálům a zpracování nepromokavý zevnitř i zvenčí. Vlastnit tento vzorovaný penál s motivem tygra je na celém školním roce prostě to nejlepší.

Školní penál Jack Piers se vzorem tygra vypadá krásně zvenčí, ale má co nabídnout i při pohledu zevnitř. Do penálu se bez problémů vejdou všechny psací potřeby školou povinných dětí. Jeden praktický zip zajistí, že k pastelkám, tužkám či fixkám se děti dostanou rychle a snadno. Tento jednokomorový penál Jack Piers je nezbytnou součástí výbavy školáka. Právě proto si na jeho designu dali návrháři Jack Piers opravdu záležet.

Sami jsou rodiče a vědí, že do školy se chodí s radostí právě tehdy, když si s sebou děti mohou vzít krásné školní pomůcky. Zapomeňte na nudné, jednobarevné penály, které má téměř každý žák a vydejte se s tygrem na dobrodružství s názvem škola. Design navržený rukou už na první pohled nese známky originality, kterou jinde jen tak snadno nenajdete a postará se o to, že psaní prvních čar a písmen bude mnohem zábavnější.

Vlastnosti

  • designový penál Jack Piers
  • pro děti od 24 měsíců
  • jednokomorový penál
  • hmotnost 80 g
  • rozměry 20*6*9 cm
  • voděodolný materiál odpuzující špínu
  • ručně kreslený originální design
  • navržen v Belgii
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
Rozměry produktu20*6*9 cm
Set produktůNe
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.