Sedátko do vany Žába Cotoons Smoby s květinkou a přísavkami růžové

Popis produktu

Dětské sedátko do vody ve stylu Žabka s květinkou a doplňky je vhodné pro každé dítě, zejména holčičky od věku 6 měsíců. Děti sedí v sedátku a během koupání si hrají ve vaničce. Cítí se bezpečně a zároveň mají mnoho možností, jak odpoutat svou pozornost od koupání. Sedátko do vody v růžovém provedení je vyrobeno z kvalitního plastového materiálu, který je pevný a jemný zároveň. Má oblé tvary a je ergonomicky tvarované, díky čemuž si děti neublíží a sedátko je velmi bezpečné. Je vyrobeno tak, aby neomezovalo děti při hře. Křeslo pro děti do vaničky se skládá ze dvou částí – ze stolku s hračkami a sedací části. Stolek s hračkami na koupání je v přední části zdobený mušlí.

Stolek se jednoduchým přimáčknutím přicvakne ke křeslu a pomocí knoflíku se snadno uvolní. Hrací stolek odložíme, a dítě snadno vyndáme ze sedátka. Sedátko do vany pro nejmenší díky své krásné zelené barvě zaujme každé miminko. Barvy na sedátku podněcují dětskou fantazii, působí pozitivním dojmem na každé miminko. Na spodní části sedátka pro děti se nacházejí přísavky, díky kterým dítě nesklouzne a sedátko je stabilní. Jednoduchým způsobem lze uvolnit zespodu. Na zadní straně dětského sedátka Cotoons od francouzského výrobce Smoby je znak, po který se doporučuje napustit vodu do vaničky pro dítě. Nosnost sedátka je od 6 do 13 kg.

Hrací stolek sedátka nabízí dětem spoustu zábavy. Z velké žluté kytičky teče voda jako ze sprchy pro žabku Wabap, která sedí v bazénu s točícím se vodním mlýnem, přes který vytéká voda. Zelená žabka Wabap se koupe ve svém bazénku. Rozměry sedátka jsou 42*34*25 cm. Je to krásná hračka pro každé dítě do vaničky, díky čemuž bude koupání obrovská zábava. Dětské sedátko Cotoons do vody pochází od francouzského výrobce Smoby. Je vyrobeno z odolného plastu, který je sametový na dotek. Dětské sedátko Cotoons je dokonalým společníkem při koupání pro každé miminko.

Vlastnosti

  • doplněk na koupání pro miminko
  • nosnost 6 - 13 kg
  • vhodné od 6 měsíců
  • ergonomický tvarované sedadlo
  • hrací stolek s mlýnem, žabkou, květinkou a bazénkem
  • stolek zdobený mušlí v přední části
  • označení doporučené výšky vody
  • přísavky na upevnění
  • z odolného, sametově jemného plastu
  • kvalitní francouzský výrobek

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu42*34*25 cm
Celková výška25 cm
Rozměry balení52*19*36 cm
Celková délka42 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,6 kg
Nosnost6 - 13 kg
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.