Přenosná postýlka pro miminko 3in1 Travel Cot Easy Sleep Beaba Mineral Grey evoluční skládací šedá od 0-36 měsíců

Popis produktu

Přenosná postýlka pro miminko 3in1 Travel Cot Easy Sleep od oblíbené francouzské značky Beaba zajistí každému děťátku sladký spánek. Evoluční skládací postýlka 3v1 bude děťátko provázet během celého období růstu a můžete ji využívat již od narození až do 36 měsíců. Postýlku bude moci vaše dítě využívat až ve třech fázích – od narození do 6 měsíců jako postýlku, od půl roku do 36 měsíců jako postel a zároveň jako ohrádku na hraní. Kromě těchto výhod je postýlka Travel Cot Easy Sleep lehká a kompaktní, rychle a jednoduše se skládá a díky velké tašce s rukojeťmi s ní můžete i cestovat.

Díky této přenosné postýlce 3v1 Travel Cot Easy Sleep již nemusíte spoléhat na hotelové přistýlky nebo nestabilní postýlky na návštěvách. Odteď bude vaše děťátko i na dovolené spát ve známém prostředí. Evoluční přenosná postýlka Beaba dětem přinese sladký a ničím nerušený spánek v příjemném objetí ohrádky, která zároveň působí jako clona před světlem. Součástí postýlky jsou 2 samostatné matrace tlusté 3 cm, které dětem umožní spát ve dvou polohách. Postýlka o rozměrech 105*73*70 cm váží pouhých 6,8 kg a samozřejmostí jsou také plně odnímatelné potahy, které můžete prát v pračce.

Prestižní francouzská značka Beaba již od roku 1989 přináší do domácností s malými dětmi inovativní kuchyňské pomůcky a produkty péče o malé děti. Designéři značky Beaba si při navrhování nových produktů dávají záležet na tom, aby nové pomůcky splňovaly kritéria nejvyšší kvality. Všechny produkty péče o děti jsou kvalitní a zároveň jednoduché pro použití. Výrobky francouzské značky Beaba si pochvalují rodiče po celém světě a produkty Beaba jsou každoročně oceňovány i odbornými porotami.

Vlastnosti

  • evoluční přenosná postýlka
  • vhodná již od narození
  • 2 samostatné matrace pro dvě polohy
  • s ohrádkou na zip
  • rozměry 105*73*70 cm
  • hmotnost 6,8 kg
  • s praktickou cestovní taškou
  • inovativní francouzský výrobek
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu105*73*70 cm
Rozměry balení62,5*22,5*56 cm
Hmotnost6,8 kg
Set produktůNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.