Plyšový medvěd a jelínek Noel Christmas Kaloo 10 cm z jemného plyše (cena za kus)

Popis produktu

Plyšový medvěd a jelínek Noel Christmas od francouzské společnosti Kaloo je vynikající dárek k prvním Vánocům pro vaše miminko již od narození. Plyšový medvěd a jelínek jsou v příjemných krémových barvách, takže potěší kluky i holčičky. Měkoučká a hebká plyšová zvířátka s vánočním motivem hvězdiček na kožešince se stanou oblíbenými společníky vašeho dítěte, které si může přitulit a hrát si s nimi. Plyšová zvířátka jsou vysoká 10 cm, uvedená cena platí za 1 plyšové zvířátko, při objednávce uveďte do poznámky svou volbu (bílý nebo šedý jelínek, bílý nebo šedý medvěd).

Plyšová zvířátka Kaloo jsou jemná, hebká a měkoučká k dětské pokožce, ideální na mazlení dětí. Vytvářejí útulnou a příjemnou atmosféru, stanou se oblíbenými kamarády každého dítěte. Pomáhají jim rozvíjet jejich schopnosti a dovednosti, objevují nové barvy a tvary. Každá dětská hračka Kaloo je testována a splňuje i ty nejvyšší standardy, proto je bezpečná pro hru nejmenších dětí. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30°, bez použití bělidel a změkčovačů, aby se zachovala barva a kvalita hračky.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 20 let zabývá vývinem měkoučkých plyšových hraček a doplňků s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria, a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí s hračkami Kaloo spokojeně a bezpečně.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška10 cm
Barvabílá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.