Panenky dvojčata s dudlíkem Minikiss Smoby růžová a fialová

Popis produktu

Panenky dvojčata MiniKiss Smoby jsou neobyčejné panenky s atraktivním designem. Jedna panenka má oblečené fialové dupačky a druhá zase růžové. Panenky jsou vhodné pro holčičky od 12 měsíců. Roztomilé tvářičky s modrýma očima a příjemná tělíčka se zvukovou funkcí – to jsou panenky Minikiss od Smoby. Výška obou panenek je 27 cm a panenky mají i barevné dudlíky, které ladí s dupačkami.

Dětská panenka při hře po stlačení bříška vydává zvuk polibku, který překvapí každé dítě a radostně jí polibek oplatí. Pevné a jemné tělíčko panenky je jako stvořené na objímání, tulení se a dětičky se nemusí bát mačkat ho do sytosti. Děvčátko se naučí starat o panenku, kolébat ji v náručí, objímat, díky čemuž se rozvíjí její jemná motorika, komunikační a rozumové schopnosti. Se dvěma panenkami si mohou zahrát i dvě holčičky, takže si vaše malá rychle najde kamarádky. Všechno budou mít stejné a mohou si hrát, že jsou dvojčata. Součástí balení jsou i přiložené baterie.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce dětských hraček. Materiál na hračkách Smoby se vyznačuje velkou odolností, příjemně oblými hranami a skvělým pocitem při hraní. Hračky ze série MiniKiss se vyznačují skvělým měkkým a pružným materiálem, díky kterému je možné panenky bez obav objímat a stláčet. Proces výroby hraček Smoby je pod přísnou kontrolou a hračky splňují ta nejvyšší bezpečnostní kritéria

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška27 cm
Rozměry balení20*9*34 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,4 kg
NoteBattery: 3 x AG13/LR44 1,5V
Barvarůžová
Set produktůAno
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.