Panenka Minikiss Smoby Maxi 45 cm růžová od 12 měsíců

Popis produktu

Hledáte krásnou panenku pro děti se zvukovými funkcemi v krásném oblečení? Panenka MiniKiss Smoby je jedinečná panenka s atraktivním designem v růžových dupačkách. Je vhodná pro holčičky ve věku od 12 měsíců. Dětská panenka má příjemné měkké tělíčko a roztomilý výraz. Panenka se stane první kamarádkou pro vaše dítě. Výška dětské panenky je 45 cm, má modré oči, kterými zvědavě pozoruje svět kolem sebe a milý úsměv, který potěší malé dítě. Panenka při hře po zmáčknutí bříška vydává zvuk polibku. Součástí balení jsou i baterie typu 3 x AG13/LR44 1,5V.

Hraní si s panenkami je krásná hra, která je již desetiletí oblíbená u všech malých dětí. Kromě zábavy však poskytuje i mnoho možností na růst a rozvoj dítěte. Dívky se velmi rády starají o svou panenku jako o vlastní miminko, koupou ji, krmí, uspávají, oblékají. Takovou péčí se dívky přibližují světu dospělých a zkoušejí, co život maminky/chůvy přináší. Rozvíjí se jejich jemná motorika a manuální dovednosti, mluvením se svým miminkem se rozvíjejí i komunikační a jazykové schopnosti dětí. Vymýšlením různých příběhů a situací se podporuje rozvoj dětské fantazie, představivosti a tvořivosti, děvčátka mají mnoho možností na hru s krásnou panenkou Smoby.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce dětských hraček. Materiál na hračkách Smoby se vyznačuje velkou odolností, příjemně oblými hranami a skvělým pocitem při hraní. Panenky ze série MiniKiss jsou vhodné na mačkání a mazlení, protože jsou z měkkého a pružného materiálu. Proces výroby hraček Smoby je pod přísnou kontrolou a hračky splňují ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška45 cm
Rozměry balení20*46*12 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,6 kg
NoteBattery: 3 x AG13/LR44 1,5V
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.