Textilní panenka Můj první hrdina Kaloo 25 cm v dárkové krabici od 0 měsíců

Popis produktu

Textilní panenka Můj první hrdina od francouzské společnosti Kaloo je krásný dárek pro nejmenší miminka již od narození. Maskovaný hrdina je vyroben z jemného textilu v šedém provedení. Má výšku 20 cm a jeho součástí je odnímatelný plášť, který dokáže zachycovat vůni miminka, což je velmi důležité zejména v prvních týdnech života. Měkoučká a hebká panenka byla vyvinuta ve spolupráci s asociací Petit Cœur de Beurre, která podporuje děti se zdravotními problémy. Hrdina je zabalen v elegantní krabičce, potěšíte tak i své nejbližší při jakékoliv příležitosti.

Každá dětská hračka Kaloo je testována a splňuje i ty nejvyšší standardy, a tak je připravena na dětské zkoumání, kousání a ochutnávání. Hračka pro nejmenší se může díky jedinečnému provedení, jemným barvám a hebkému povrchu stát oblíbeným společníkem při každodenní hře či odpočinku. V blízkosti postavičky hrdiny se budou miminka cítit bezpečněji, mohou si ho přitulit, objímat ho a pomůže jim v noci snadněji usnout. Při hře s panenkou si děti rozvíjejí jemnou motoriku, dovednosti a schopnosti.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 20 let zabývá vývinem měkoučkých plyšových a textilních hraček pro nejmenší děti, s jedinečným designem. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Dětské hračky Kaloo jsou odrazem francouzského citu pro výjimečnost, krásu a dokonalost. Dětská hračka se dá velmi pohodlně čistit, doporučený způsob čištění je praní při 30°, bez použití bělidel a změkčovačů, aby se zachovala barva a kvalita hračky.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 0 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška25 cm
Rozměry balení17*8*29 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvašedá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.