Plyšová panenka panda Yuna Panda Les Kalines Kaloo 30 cm v dárkové krabici od 12 měsíců

Popis produktu

Plyšová panenka panda Yuna z nejnovější edice Les Kalines od francouzské společnosti Kaloo zabaví všechny holčičky od 12 měsíců. Veselá panda s velkým bříškem je vyhotovena v nádherných růžových odstínech, na nožičkách má bačkůrky se zlatými stuhami a na krku má moderní bílý nákrčník. Její výška je 30 cm. Měkoučká hračka z vysoce kvalitního plyše je jemná k dětské pokožce, oblíbí si ji každé děvčátko. Na ručičkách a nožičkách má vyobrazené motivy zlatých a růžových tlapek.

Přichází v elegantním dárkovém balení, takže jí můžete obdarovat své nejbližší bez starostí o dárkovou krabičku. Edice Les Kalines v sobě skrývá 6 originálních postaviček z inovovaných materiálů, díky kterým objevuje dítě novou radost z doteků. Panenky Kalines mají svou vlastní osobnost a pečlivě navržené detaily, díky kterým se liší od klasických dětských panenek. Elegantní provedení v něžných dívčích barvách je jako stvořené pro holčičky, které budou nadšené ze své nové plyšové kamarádky, a stane se jejich každodenní společnicí.

Francouzská společnost Kaloo se již více než 20 let zabývá výrobou měkoučkých plyšových hraček pro nejmenší s jedinečným designem, z kvalitních materiálů. Dětské hračky Kaloo v sobě odrážejí francouzský cit pro krásu, dokonalost a jedinečnost. Proces výroby hraček je důkladně kontrolován, každá hračka musí splňovat přísná evropská kritéria a tak je zajištěna kvalita a maximální bezpečnost produktů, které díky tomu nemají na trhu konkurenci. Kaloo dbá na potřeby a touhy nejmenších dětí, které se díky tomu cítí při hračkách Kaloo dobře a bezpečně. Doporučený způsob čištění hračky je praní při 30°, bez použití bělidel a změkčovačů, aby se zachovala barva a kvalita hračky.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Celková výška30 cm
Rozměry balení19*10*29 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.