Kbelík set ekologický Mickey Garnished Bucket Green Smoby s konvičkou 17 cm výška 100% recyklovatelné od 18 měsíců

Popis produktu

Ekologický kbelík set s konvičkou Mickey Green od francouzského výrobce Smoby představuje originální dárek pro chlapce a dívky od 18 měsíců. Pestrobarevný kbelík o výšce 17 cm okouzlí děti veselým motivem animované postavičky Mickey Mouse. V soupravě hraček se nachází lopatka, hrabičky, sítko na přesýpání písku, bábovička ve tvaru motýla a zelená konvička. Tou mohou děti zalévat písek, aby se dal snáze formovat nebo zalévat zahrádku.

Francouzskému výrobci Smoby záleží na ochraně životního prostředí, takže se můžete těšit na produkt, který je vyroben ze 66 % z recyklovaných materiálů, díky čemuž se výrazně přispělo k ochraně životního prostředí. Hračky z kolekce Smoby Green se vyznačují stejně kvalitou a odolností jako moderní plastové hračky, snižují míru ekologického zatížení a vedou děti k ochraně životního prostředí. Kbelík set lze 100% recyklovat, jeho celkové rozměry jsou 17*17*35 cm.

Sada hraček do písku umožní dětem plně využívat svou kreativitu při hře na pískovišti, v zahradě nebo na pláži. Francouzský výrobce Smoby přináší dětem kvalitní hračky již celá desetiletí. Hračky Smoby mají pestré barvy a proto podněcují dětskou fantazii a představivost, pomáhají jim rozvíjet jemnou motoriku a sebevědomí. Mají také oblé hrany, které chrání děti před zraněním. Plast na hračkách Smoby je sametový na dotek, jsou zárukou francouzské kvality, bezpečnosti a originality.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu17*17*35 cm
Rozměry balení17*17*35 cm
Výška kbelíku17 cm
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.