Interaktivní dlaždice s vodotryskem a boxem Sprinqle waterplay tiles Exit Toys 25 kusů velké protiskluzové 250*250 cm

Popis produktu

Interaktivní dlaždice s vodotryskem Springle Waterplay tiles od holandské značky Exit Toys připraví dětem od 3 let spoustu radostných chvil a osvěžující zážitky zejména během horkých dnů. Kvalitní sada 25 dlaždic s vodní tryskou překvapí děti stříkající vodou v těch nejneočekávanějších chvílích. Interaktivní vodní hru lze ovládat pomocí ovládacího panelu, který obsahuje 7 zábavných her. K ovládacímu panelu připojíte zahradní hadici, děti mohou ťukat do ovládacího panelu nohou, a tak přepínají mezi jednotlivými hrami. Sledují stříkající proudy vody, vyhýbají se jim nebo se je snaží chytat rukama.

Vodní dlaždice dokážete jednoduše složit, dají se poskládat do čtverce nebo z nich vytvoříte hru na přeskakování. Stačí si promyslet, v jakém tvaru by měly být dlaždice, poté je zaklapnete ve spojích a připojíte trysky k ovládacímu panelu. Díky čtvercovým zaklapávacím dílům můžete ozdobit dlaždice čísly nebo figurkami, takže jim dáte design podle vlastních představ. Ovládací panel Exit Springle lze propojit s mobilní aplikací Exit Springle, díky které získáte další interaktivní hru a následně přes Bluetooth zcela ovládáte vodní trysky. Trysky dokážou stříkat vodu do výšky v rozmezí od 10 do 300 cm. Interaktivní dlaždice jsou vhodné i do dětských školek, klubů nebo škol, součástí balení je také přepravní box na kolečkách, takže se dají jednoduše přenést kamkoli budete potřebovat.

Dlaždice Sprinqle jsou vybaveny speciální protiskluzovou strukturou a zelené okraje vytvářejí ochranný lem po obvodu dlaždic. Díky regulátoru tlaku na ovládacím panelu můžete také nastavit, do jaké výšky mají stříkat vodní trysky, aby si s vodní hračkou mohly zahrát i nejmenší děti. Rozměry 1 dlaždice jsou 50*50 cm o výšce 2,5 cm. Nosnost dlaždic je až 100 kg. Holandská značka Exit Toys již dlouhá léta přináší dětem i dospělým produkty nejvyšší kvality. Produkty Exit Toys splňují i ta nejpřísnější kritéria kvality a normy Evropské unie, jsou držiteli certifikací TÜV, CE, EN71, FSC.


Toto zboží nelze z hygienických důvodů vrátit, pokud bylo vyjmuto z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno v Nizozemsku
Rozměry produktu250*250 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.