Domino omalovánky Zvířátka Colouring Activities Educa v kufříku 18 dílů – malování s fixkami

Popis produktu

Domino pro děti s motivem Zvířata Colouring Activities obsahuje 18 dílků, na kterých jsou vyobrazena různá veselá zvířata. Balení domina přichází v praktickém kufříku, ve kterém si děti najdou i 6 barevných fixek, se kterými si mohou jednotlivé obrázky na dominu pěkně vybarvit. Toto originální domino nesmí chybět ve sbírce žádného malého dítěte. Po vybarvení dítě získá krásné obrázky zvířátek. Domino omalovánky jsou vhodné pro všechny děti již od 3 let a díky kufříku si je budou moci kamkoli vzít s sebou.

Oblíbená dětská hra domino má velmi jednoduchá pravidla a dítě velmi zábavným způsobem učí logicky myslet – hra s dominem zlepšuje pozornost a u menších dětí pomáhá rozvíjet i jemnou motoriku. Domino je ideální hračka do domácí pohody, když je venku ošklivé počasí, nebo večer namísto sledování televize, ale i na výlety na chatě či u vody.

Španělský výrobce Educa je kvalitní producent dětských hraček, které nejen baví, ale také vzdělávají a rozvíjejí. Španělská značka Educa je zárukou vysoké evropské kvality – produkty před expedicí procházejí několikastupňovou přísnou kontrolou. Educa vyrábí různé logické hry a hračky nejen pro produkty v kategorii pexeso a puzzle pro celou rodinu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodŠpanělsko
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle18
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.