Set hudebních nástrojů Musical Cotoons Smoby pro nejmenší od 12 měsíců

Popis produktu

Hledáte hudební nástroje, které potěší a zabaví vaše nejmenší? Set hudebních nástrojů pro děti od 12 měsíců Musical Cotoons Smoby v sobě skrývá 7 hudebních nástrojů, se kterými se vaše dítě zabaví na dlouhé hodiny. Set hudebních nástrojů s motivem Cotoons upoutá děti nejen svým atraktivním francouzským designem, ale také hudebními nástroji, mezi kterými se najde buben, činely, kastaněty, xylofon, flétna, maracas (rumba koule) a perkusy. Set hudebních nástrojů má krásné barevní provedení pastelových barev. 

Dětské hudební nástroje jsou vyrobeny z kvalitního a odolného materialu se zaoblenýma hranami, takže se rodičě nemusí bát, že se jejich dítě při hře s hudebními nástroji zraní. Dětské hudební nástroje u dětí rozvíjejí hudební cítění a smysl pro rytmus. Také se u dětí rozvíjí jemná motorika a přesná koordinace pohybů. Set hudebních nástrojů je hračka, která by neměla chybět v žádné výbavě dítěte. 

Smoby je renomovaný francouzský výrobce, který již dlouhá léta produkuje ty nejkvalitnější plastové hračky s originálním designem. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň velmi jemný a hladký, je to plast sametový na dotek. Všechny dětské hračky Smoby mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu59*26*10 cm
Rozměry balení59*26*10 cm
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,3 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.