Puzzle Disney Letadla Educa 2x20 dílů

Popis produktu

Dětské puzzle s motivem filmu Letadla. Motiv těchto puzzle je z filmu o letadlech, které se pohybují v prostředí profesionálních závodníků. Chce se mezi ně dostat i jedna menší letadlo, kterému se po dlouhém a náročném tréninku splní sen, a slavné závody nakonec vyhraje. Balení puzzle obsahuje 40 dílků, po 20 pro oba obrázky. Puzzle po sestavení tvoří dva obrázky. Puzzle jsou vyrobeny z kvalitního kartonu. Splňují bezpečnostní standardy - jsou bezpečné pro děti. Tyto puzzle jsou polepené hezkými, veselými obrázky s motivem z oblíbené pohádky.

Jednotlivé dílky puzzle jsou větších rozměrů a umožňují snadnější manipulaci. Puzzle pro děti se dají po sestavení opět rozložit a uložit zpět do krabičky. Dětská hra s těmito puzzle vhodně rozvíjí fantazii, představivost a manuální zručnost dětí, pěstují si jí smysl pro detail a koncentraci. Puzzle jsou vhodné pro děti od 3 let. Velikost obrázku po sestavení je 28*20 cm. Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa je množství krásných puzzle, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce.

puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry produktu28*20 cm
Rozměry balení31,5*21,5*4,5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Dílky puzzle40
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.