Kuchyňka Máša a medvěd Smoby v kufříku s opečenými potravinami a 17 doplňky

Popis produktu

Dětská kuchyňka Máša a medvěd je dokonalá sada nádobí a dalších doplňků do kuchyňky pro děti. Všechny kuchyňské doplňky jsou sbalené v stylovém kufříku, který má výraznou růžovou barvu. Ideálně se proto hodí zejména pro dívky od 3 let. Kufřík má rukojeť na uchopení, díky čemuž se snadno přenáší. Holčičky si ho mohou vzít s sebou na cesty nebo si s ním udělat piknik venku v přírodě. Součástí kuchyňky v kufříku je až 17 doplňků, ke kterým patří 2 talířky, 2 sady příborů (vidlička, nůž, lžička), 2 šálky, 2 kelímky, 2 kusy opečených potravin, pánev, prkénko a podložka, která má na jedné polovině imitaci elektrického vařiče.

Dívčí kufřík s kuchyňským náčiním je laděn v pohádkovém motivu. Pohádka Máša a medvěd je dnes snad tou nejslavnější pohádkou pro nejmenší děti. Hlavní postavou je roztomilá šibalská holčička Máša, která vymýšlí všelijaké vylomeniny, miluje sladkosti a hodně se ptá, protože chce hodně vědět. V lese se setká s bývalým cirkusovým medvědem jménem Miša, který ze všeho nejvíc touží po odpočinku a tichu. Máša mu však takový luxus nedopřeje. Nakonec se Máša a Miša skamarádí a zažívají spolu spoustu příhod a dobrodružství. Pohádkový motiv na kuchyňce Máša a medvěd si jistě zamiluje každá holčička. Stane se z ní stylový doplněk do dívčího pokoje nebo na výlety či pikniky. Má kompaktní rozměry, nezabere tedy mnoho místa.

Hraním si na kuchaře se u dětí rozvíjí představivost a kreativita. Děti se mohou naučit mnoho o tom, jak správně stolovat, jak se připravují různá jídla. Manipulací s předměty, které každodenně používají dospělí se děti přibližují k světu dospělých. Kuchyňka pro dívky je výborný prostředek pro rozvoj fantazie i motoriky. Smoby je francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, ale zároveň sametový na dotek. Hračky Smoby mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her chráněny před zraněními. Proces výroby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Kuchyňka Smoby je zárukou nejvyšší francouzské kvality, jedinečného designu a veselých barev, které podněcují fantazii dětí. Je to ideální hračka pro malé kuchařky.

Vlastnosti

  • dětská kuchyňka zabalená v praktickém kufříku
  • design pohádky Máša a medvěd
  • hlavně pro dívky od 3 let
  • 17 doplňků, které nesmí chybět v žádné kuchyni
  • kvalitní francouzský výrobek
  • vyrobena z odolného plastu
  • podněcuje dětskou fantazii a kreativitu
  • ideální na piknik v přírodě nebo hru doma
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu26*11*24 cm
Rozměry balení26*11*24 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.