Kuchyňka Deli Burger Chicos červená s 26 doplňky

Popis produktu

Kuchyňka Deli Burger Chicos přinese dětem od 3 let mnoho radostných zážitků při přípravě šťavnatých hamburgerů, hranolek a jiných smažených pochoutek. Originální kuchyňka v červeném provedení je vybavena grilem s otočnými knoflíky, pultem pro přípravu jídla a poličkou s ingrediencemi a háčky pro zavěšení kuchyňského náčiní. Malé obchodníky potěší také jednoduchá nabídka jídel s čísly, která je ozdobena stylovým emblémem Deli Burger.

Součástí kuchyňky je i bohatá sada 26 doplňků, mezi kterými se nachází kartonový box na doručení objednávky, tácek, sklenice s brčkem, kuchyňské náčiní, párky, kuřecí stehýnko, hranolky, láhev kečupu, hořčice, džus a různé ingredience do hamburgeru. Realistické repliky jídla a kuchyňských doplňků využijí děti i při hře se svými sourozenci a kamarády, vyzkouší si profesi šéfkuchařů. 

Děti se při vaření naučí, jak se správně používá kuchyňské náčiní a připravuje jídlo dle objednávky. Přibližují se světu dospělých, získávají pocit zodpovědnosti a zároveň si rozvíjejí fantazii a představivost. Zlepšují si jemnou motoriku a logické myšlení, rychleji se socializují a trénují si komunikační schopnosti. Kuchyňka zabaví chlapce a dívky na dlouhá léta, díky nízké váze lze snadno přenášet a její rozměry jsou 50*32*40 cm.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
Rozměry produktu50*32*40 cm
Balení v kartonu A/NAno
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.