Box na svačinu Stainless Steel Lunchbox Girls Rose gold Unicorn Universe Jeune Premier 100% nerezavějící ocel luxusní provedení 21*7 cm

Popis produktu

Box na svačinu nebo spíše šperkovnice? Svačinovou přestávku si vaše školačka vychutná ještě o něco více, a to díky luxusnímu boxu z dílny belgické značky Jeune Premier. Zlatý box na svačinu Jeune Premier s motivem jednorožce je inspirovaný nekonečnými sny a fantazií a vaše děti se díky němu vydají na skvělé dobrodružství. Překrásná zlato růžová barva boxu dokonale konrastuje s pestrobarevnou gumičkou a výšivkou legendárního jednorožce.

Box na svačinu Lunchbox Girls Classic gold Unicorn Universe je jako stvořený k tomu, aby ochránil školní svačinu před rozmačkáním či vylitím, ale zároveň je překrásným módním doplňkem. Tento nádherný rose gold box na svačinu chrání gumička s motivem jednorožce. Svačinový box Jeune Premier odráží nejmodernější styl v dětské a dorostenecké módě, díky čemuž budou vaše děti právem hrdé na své nové školní pomůcky.

Design, luxus a kvalita

Stačí jeden jediný pohled na tento designový a nadčasový box na svačinu a děti se budou do školy těšit jako nikdy předtím. Luxusní svačinový box Jeune Premier je vyroben ze 100% nerezavějící oceli, přičemž vysoká kvalita materiálu zaručuje dlouhou životnost. Box na svačinu je lehký jako pírko – prázdný váží pouhých 0,35 kg, má objem 2,2 litru a jeho rozměry jsou 21*7*15 cm a můžete ho mýt v myčce nádobí.

Krása originálního svačinového boxu Jeune Premier se ukrývá v jeho detailech. Jeho objem 2,2 litru toho dětem sice mnoho neřekne, ale důležitější je, že se do něj bez problémů vejde chutná svačinka. Stačí sundat gumičku, otevřít box a vychutnat si vynikající svačinu. Tento stylový box na svačinu Jeune Premier je nezbytnou součástí výbavy každé školačky, která již v útlém věku miluje módu. Právě proto si na jeho designu dali návrháři Jeune Premier skutečně záležet.

Sami jsou rodiče a vědí, že do školy se chodí s radostí právě tehdy, když si s sebou děti mohou vzít krásné školní pomůcky. Zapomeňte na svačinu zabalenou v igelitovém sáčku a zabalte dětem chutnou svačinu do luxusního boxu, který si spolužačky snadno spletou se šperkovnicí. Dovolte dětem vyletět spolu s jednorožcem do světa fantazie a kreativity a nechte jim volnou ruku při vytváření vlastního módního stylu. Design boxu na svačinu navržený rukou už na první pohled nese známky originality, kterou jinde jen tak snadno nenajdete a postará se o to, že vaše dcera bude chodit do školy s radostí.

Vlastnosti

  • luxusní box na svačinu Jeune Premier
  • nerezavějící ocel
  • hmotnost 0,35 kg
  • objem 2,2 litru
  • rozměry 21*7*15 cm
  • ručně kreslený originální design
  • navržen v Belgii
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno v Belgii
Rozměry produktu21*7*15 cm
Celková výška7 cm
Hmotnost0,35 kg
Objem L2,2 l
Barvarůžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.