Dřevěné auto na tahání Mercedes Sorting G-Class Eichhorn s figurkou a 9 vkládacími kostkami od 12 měsíců

Popis produktu

Dřevěné auto na tahání Mercedes Sorting G-Class od německé značky Eichhorn potěší všechny děti a zejména kluky od 12 měsíců. Červené autíčko ve tvaru modelu Mercedes G-Class je vyrobeno z kvalitního březového dřeva s jemným povrchem, takže vytvoří v každém pokojíčku útulnou a veselou atmosféru. Součástí autíčka je figurka řidiče a 9 vkládacích kostek různých tvarů a barev, které se děti naučí vkládat do autíčka přes správné otvory. S vkládacími kostkami si procvičí jemnou motoriku, prostorové vidění a logické myšlení. Autíčko je vybaveno šňůrkou v přední části, takže si ho mohou táhnout za sebou i s kostkami.

Dřevěné hračky jsou důležité pro vývoj každého dítěte, zvyšují aktivitu jejich mozku, zlepšují kognitivní schopnosti a dovednosti. Vkládací autíčko a kostky jsou provedeny sytých, pestrých barvách, které jsou doporučeny u menších dětí, pomáhají jim s rozlišováním barev. Při vkládání kostek si rychle zlepší odhad velikosti a tvar jednotlivých kostek, zlepšují si koordinaci ruka-oko. Díky tomu nabírají zdravé sebevědomí, učí se spolehnout na své schopnosti a rychleji řeší jakékoli úkoly. Kostky se z autíčka dají vyjmout díky otevíratelným dveřím v zadní části.

Již více než 60 let přináší německá značka Eichhorn chlapcům a dívkám špičkové dřevěné hračky, které plně podporují rozvoj jejich kreativity a individuality. Prémiové produkty Eichhorn jsou nadčasové, potěší i další generaci. Podporují u dětí zdravou zvědavost, představivost, rozvíjejí jejich dovednosti a jemnou motoriku. Nejvyšší etické a ekologické standardy společnosti Eichhorn přispívají k tradiční ochraně lesů. Hračky ze dřeva splňují přísná bezpečnostní kritéria a normy stanovené Evropskou unií.

Vlastnosti

  • dřevěné autíčko s 9 vkládacími kostkami
  • dřevěná figurka řidiče
  • špičkový německý design od Eichhorn
  • vícegenerační hračka
  • všestranně rozvíjí chlapce i dívky
  • splňuje přísné normy a kritéria EU
  • vhodné od 12 měsíců
Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno v Německu
Rozměry produktu26*14cm
Celková délka26 cm
Barvačervená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.