Domeček Pretty Forest Hut Smoby na pilířích se skluzavkou a houpačkou 2v1 od 24 měsíců

Popis produktu

Dětský domeček Pretty Forest Hut od Smoby je nádherný pohádkový domeček do zahrady pro všechny děti. Je vhodný na hraní pro kluky i holky od 2 let. Děti si s ním však zahrají i ve vyšším věku a díky skluzavce a houpačce se nikdy nebudou nudit. Má originální design, který byl inspirován nejnovějšími trendy v architektuře. Béžová barva stěn a pestrá zelená střecha se krásně hodí do každé zahrady nebo na dvůr. Celý dětský domeček je laděn v příjemných přírodních odstínech. Rozměry dětského zahradního domečku jsou 220*220*160 cm, jeho celková výška je 220 cm. Stěny domku jsou dotvořeny reliéfem připomínajícím stavební materiál s detaily motýlků a zvířátek, která žijí v lese. Celý domeček s houpačkou a skluzavkou má hmotnost téměř 45 kg, takže stojí stabilně na zemi a odolává vlivům počasí. Domeček navíc stojí na pilířích, takže je vyvýšený a poskytuje dětem bezpečnou zábavu.

Domeček Smoby má jedinečnou vlastnost: obsahuje anti UV filtr, který chrání plastový materiál před škodlivými účinky slunečního záření. Barvy jsou proto zářivé a vypadají jako nové dlouhá léta. Součástí domečku je veselá skluzavka dlouhá 70 cm, která dětem zaručí skvělou zábavu. K domečku je také připevněna houpačka s lavičkou. Pestrá zelená houpačka je vhodná i pro malé dětičky, protože tvarem připomíná bezpečnou sedačku. Dá se však přizpůsobit a jednoduše proměnit na obyčejné sedadlo. Domeček poskytuje bohatý prostor na hraní více dětem, což podporuje kolektivního ducha a dětičky se tak učí komunikovat mezi sebou. Mohou si hrát i na schovávanou, prostor pod domečkem se dá otevřít a umožňuje dětem pořádně se ukrýt před kamarády.

Domeček pro děti Pretty Forest Hut se dá složit i rozložit velmi jednoduchým způsobem. Děti mají uvnitř hodně místa na hraní, zahrají si v něm i s kamarády. Je dostatečně prostorný a vhodný pro hru více dětí. Je vysoce odolný a bezpečný, patří mezi nejkvalitnější hračky na trhu. Zahradní domeček pro děti má dvě okenice a dvířka, která se otevírají zevnitř. Dětský domeček Pretty Forest Hut má střechu zářivě zelené barvy s imitací střešní krytiny. Při hře s domečkem se rozvíjejí komunikační a jazykové schopnosti dětí, napodobují dospělé a mohou si vymýšlet různé hry.

Barvy na plastovém domečku jsou výrazné a zářivé, proto podněcují dětskou fantazii. Dětský domeček pochází od francouzského výrobce Smoby, který je výrobcem velmi kvalitních a jedinečných hraček. Smoby je nejkvalitnější výrobce dětských domečků do zahrady, ale i mnoha dalších hraček. Hrany na hračkách Smoby jsou zaoblené, aby se předešlo zranění dětí během hry. Splňují ta nejpřísnější kritéria bezpečnosti, proto je i domeček Smoby pro vás tou nejlepší volbou. Plast na hračkách Smoby je jemný a příjemný, je to plast sametový na dotek. Které děťátko by nechtělo mít vlastní domeček, kde si může hrát dlouhé hodiny se svými kamarády?

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu220*160*163 cm
Celková výška163 cm
Rozměry balení180*40*117 cm
Celková délka220 cm
Délka plochy na klouzání70 cm
UV filterAno
Dvojité stěnyAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost44,6 kg / 49,2 kg
Nosnost50 kg/25 kg
Barvabéžová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.