Zvonek elektronický s reálným zvukem Doorbell Smoby ke všem domečkům Smoby 3 druhy zvuků od 24 měsíců

Popis produktu

Elektronický zvonek Doorbell od francouzského výrobce Smoby je kompatibilní se všemi moderními domečky Jolie, Lovely, Nature, Pretty, Neo Jura Lodge, Friends House, Friends House Evo, 4 Seasons Playhouse, Sweety Corner Playhouse, Garden House Playhouse, Chef House Playhouse, House on stilts. K dětskému domečku ho připevníte naprosto jednoduše a děti si na něj mohou dokonce napsat jméno.

Díky zvonku už nemusí přicházející návštěva klepat, ale zazvoní jako u skutečného domku. Při každém zmáčknutí zvonku se ozve náhodný zvuk – klasické vyzvánění „ding dong“, zaštěkání pejska nebo zamňoukání kočičky. Díky tomu budou mít děti při hře s domečkem ještě větší radost. Šedý zvonek je vybaven malým reproduktorem a funguje na 2 x AAA/LR03 baterie (nejsou součástí balení).

Francouzský Smoby již dlouhá léta přináší dětem ty nejkvalitnější hračky s originálním designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu13*4*3 cm
Rozměry balení14*5*4 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
NoteBatteries: 2 x AAA (not included)
Barvašedá
Set produktůNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.