Zvěrolékařský vozík s kufříkem Veterinary Trolley Smoby pro plyšové kotě s 8 lékařskými doplňky

Popis produktu

Zvěrolékařský vozík Veterinary Trolley od francouzského výrobce Smoby představuje nádherný dárek pro děti od 3 let, které se rády starají o zvířátka. Nádherný vozík v tyrkysovém provedení je vybaven kufříkem, ve kterém se nachází sada 8 doplňků - stetoskop, injekce, nůžky, teploměr, náramek, lahvičky a miska na krmení. Součástí vozíku je i plyšová kočička, kterou si děti mohou přenášet v kufříku – dá se jednoduše přeměnit na přenosný box s praktickými otvory, skrz které se kočička bude dívat ven.

Plyšové zvířátko se do boxu dostane přes dvířka, ve kterých je designový otvor ve tvaru kočičky. Velké držadlo ve vrchní části vozíku je přizpůsobeno pro malé dětské ruce, umožňuje snadnou manipulaci. Děti potěší na vozíku i praktická odkládací plocha, která jim poskytne dostatek úložného prostoru pro doplňky, takže je budou mít hned po ruce. Při hře si rozvíjejí fantazii a představivost, jemnou motoriku, napodobují dospělé a učí se, jak se používají různé zvěrolékařské pomůcky. Získají nového plyšového kamaráda, o kterého se budou starat a který s nimi vydrží dlouhá léta. Vozík lze snadno přesouvat díky 2 velkým kolečkům a nízké váze pouhých 1,63 kg.

Smoby je přední výrobce kvalitních hraček s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a nadčasového vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu31*33*56 cm
Celková výška56 cm
Rozměry balení39*20*60 cm
Celková délka31 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,63 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.