Zvěrolékařská ordinace s kotětem a křečkem Veterinary Center Smoby s lékařským pultem a vanička na koupání s 18 doplňky

Popis produktu

Zvěrolékařská ordinace se zvířátky od francouzského výrobce Smoby si oblíbí všechny děti od 3 let, které mají rády zvířátka. Malí zvěrolékaři budou mít k dispozici plyšového křečka a kočičku, se kterými si procvičí vyšetřovací úkony, které musí znát každý lékař. Ve své nové ordinaci využijí vyšetřovací pult a pomocí lékařských nástrojů se snaží zjistit jeho zdravotní stav. Vedle pultu se nachází modrá vanička se sprchovou hlavicí, ve které lékař svého malého pacienta po vyšetření vykoupe, přičemž může s otočným válečkem nastavit správnou teplotu vody. Pro malého křečka je připraven i kolotoč, takže si v něm může kdykoli zaběhat.

Ordinace disponuje dostatkem úložného prostoru, takže mají doktoři a doktorky možnost uložit lékařské nástroje na velkou poličku ve spodní části ordinace nebo do boxů, či je zavěsit na praktické háčky. Zvěrolékařská ambulance nabídne chlapcům a dívkám 18dílnou sadu doplňků, mezi nimiž jsou různé lékařské dózy a lahvičky, krabice s mlékem a granulemi pro zvířátka, teploměr, injekční stříkačka, stetoskop, zdravotní záznam o zvířátkách spolu s nálepkami, které označují typ vyšetření, zákrok a dokonce i stav zvířátka. Díky těmto doplňkům si dítě rychle osvojí práci zvěrolékaře, bude mít ze hry ještě realističtější zážitek.

Veterinární centrum v krásné kombinaci modré, růžové, šedé, zelené a bílé si oblíbí kluci a holky na první pohled. Je vyhotoveno z pevných a odolných plastů, jeho rozměry jsou 53*47*70 cm. S touto hračkou si děti zahrají na povolání veterinářů a získávají pocit zodpovědnosti. Zjišťují význam různých zdravotnických pomůcek a nástrojů, učí se, jak správně pomoci svým domácím mazlíčkům. Při hře si procvičují také jemnou motoriku, rozvíjejí si fantazii a představivost. Také si zlepšují paměť a logické myšlení. V dětech se probouzí zdravé sebevědomí, hravou formou se naučí spoustu nových věcí. Tato edukativní hračka je vhodná i do předškolních zařízení.

Francouzský Smoby přináší dětem prvotřídní hračky s vlastní originální myšlenkou. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé i nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu53*47*71 cm
Celková výška71 cm
Rozměry balení50*20*60 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,4 kg
Barvamodrá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.