Zmrzlinářské auto BIG Power Worker se zmrzlinou – gumová kola od 24 měsíců

Popis produktu

Zmrzlinářské auto Power Worker je krásná hračka pro děti a zejména děvčátka od 2 let, která milují zmrzlinu. Autíčko se zmrzlinou je vyrobeno z kvalitního plastu a jeho hladké manévrování zajišťují spolehlivá gumové kolečka, díky čemuž si s ním může dítě hrát v interiéru i exteriéru. Děti si tak mohou hračku vzít na dvůr, zahradu, pískoviště nebo si s ním hrát doma na koberci. Autíčko se zmrzlinou na střeše je vyhotoveno v pěkné bílo-růžové barevné kombinaci a na boku má otevírací dvířka, jako skutečné zmrzlinářské autíčko.

Hračky do písku rozvíjí dětskou představivost, motorické dovednosti a logické myšlení. Hračky nemají ostré hrany, takže dítě si při hře neublíží. Délka zmrzlinářské autíčka je 16 cm. Hračku můžete v případě znečištění umýt pod tekoucí vodou. Hračky BIG jsou chráněny UV filtrem s ochranou proti slunečnímu záření, takže si hračka zachová krásné barvy po dlouhou dobu. Výrobky BIG jsou testovány v nezávislých ústavech a podtrhují kvalitu produktů. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky. Celkové rozměry zmrzlinářského auta jsou 10*16*17 cm.

Německá značka BIG je výrobce špičkových hraček, které získávají ocenění na mezinárodní úrovni. Logo značky BIG je buvol, který prezentuje sílu, odolnost a robustnost – přesně to jsou charakteristické prvky této značky. Značka BIG si zakládá na bezpečnosti svých produktů, použité materiály jsou nejen kvalitní ale i zdravotně nezávadné. Nezaměnitelný design, moderní výrobní postupy a hračky, které splňují požadavky dětí – to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodNěmecko
Rozměry produktu16*10*17 cm
Celková výška17 cm
Rozměry balení34*26*29 cm
Celková délka16 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,2 kg
Barvabiela,ružová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.