Židle pro děti KidChair Smoby olivová modrošedá korálová s UV filtrem 50 kg nosnost od 18 měsíců

Popis produktu

Nejnovější dětské židličky KidChair Smoby v nádherných barvách olivové, modrošedé a korálové spolu tvoří nadčasovou sadu, kterou využijí všechny chlapci a dívky již od 18 měsíců. Chlapci i holčičky ocení na dotek jemný a zároveň pevný materiál, ze kterého jsou židle vyrobeny. Barvy na dětských židličkách si zachovají svůj krásný vzhled i po dlouhých letech díky anti-UV filtru, který je ochrání před slunečním zářením. Odolné židle využijí vaši nejmenší v interiéru i exteriéru. Výška sedací plochy židle je 27 cm a její celkové rozměry jsou 33*33*50 cm.

Židle stojí na 4 pevných nohách, které poskytují dostatečnou stabilitu při hrách, přičemž se děti mohou opírat o pohodlné opěradlo. Všechny hrany na židlích jsou zaoblené, sametové na dotek a dítě s nimi dokáže jednoduše a snadno manipulovat. Židle jsou plně přizpůsobeny pro potřeby dětí a své využití najdou při piknicích v zahradě, čajových posezeních, oslavách, nebo na nich děti jednoduše sedí a vychutnávají si oběd, kreslí a malují obrázky. Barvy na židlích Smoby rozvíjejí u dětí představivost a fantazii. Celková nosnost židlí je 50 kg. Uvedená cena platí za celou sadu 3 kusů.

Francouzský výrobce Smoby produkuje originální, bezpečné a kvalitní dětské hračky ze sametově jemného plastu. Všechny dětské hračky Smoby mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu33*33*50 cm
Celková výška50 cm
Rozměry balení42*20*33 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,3 kg
Nosnost50 kg
Set produktůAno
gift SS2024ECO0306 Vedro set s krhličkou,ECO461 Vedro set Dino
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.