Set 3 kusy – židlička KidChair Smoby zelená modrá a šedá s UV filtrem od 18 měsíců

Popis produktu

Kvalitní dětské židličky KidChair Smoby v různých barvách – zelenámodrá a šedá, představují skvělou soupravu židliček, která překvapí a potěší každé dítě od 18 měsíců. Chlapci i holčičky ocení na dotyk příjemný a zároveň pevný materiál, ze kterého jsou židličky vyrobeny. Barvy na dětských židličkách si zachovají svůj svěží vzhled po dlouhé roky díky anti-UV filtru, který je ochrání před slunečními paprsky. Židličky pro děti se hodí jak do interiéru, tak i do exteriéru. Výška sedací plochy židličky je 27 cm a její celkové rozměry jsou 33*33*50 cm.

Dětské židličky stojí na 4 pevných nožičkách, které poskytují dostatečnou stabilitu při hrách dětí, přičemž se mohou opírat o pohodlné opěradlo. Všechny hrany na židličkách jsou zaoblené, příjemné na dotyk a dítě s nimi dokáže jednoduše a snadno manipulovat. Židličky jsou plně přizpůsobeny pro potřeby dětí a svoje využití najdou při čajových večírcích, piknicích v zahradě a různých posezeních. Barvy na židličkách Smoby rozvíjejí u dětí představivost fantazii. Celková nosnost židličky je 50 kg. Uvedená cena platí za celou soupravu 3 kusů.

Francouzský výrobce Smoby produkuje originální, bezpečné a kvalitní dětské hračky ze sametově jemného plastu. Všechny dětské hračky Smoby mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněné před zraněními. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu33*33*50 cm
Celková výška50 cm
Rozměry balení42*20*33 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Nosnost50 kg
Set produktůAno
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.