Jídelní židle Baby Nurse Zlatá edice Smoby pro 42 cm panenky dvojčata od 24 měsíců

Popis produktu

Jídelní židle Baby Nurse pro panenky je krásná hračka, vhodná pro děti od 24 měsíců. Jídelní židle pro dvě panenky je vysoká 58 cm. Hračka pro dívky je vhodná pro panenky s velikostí 42 cm. Dětská židlička na krmení panenky je vyhotovena v kombinaci tmavě růžové, světle růžové a šedé barvy, které jsou doplněny zlatou a nápisem Baby Nurse. Součástí této hračky pro malé holčičky jsou i 4 doplňky: 2 růžové talířky ve tvaru srdíčka a 2 lžičky na krmení panenek. Vysoká opěrka židle zajišťuje, že panenky nespadnou. Jídelní pultík umožňuje pohodlné krmení panenek. Pod židlí je prostorný úložný prostor na nádobí nebo šatičky.

Židle se dají z podstavce sundat na zem, a tak vznikne jedinečná a krásná oboustranná houpačka pro obě panenky. Jedinečnost této unikátní hračky od francouzského výrobce Smoby spočívá v tom, že je určena pro dvě panenky nebo medvídky najednou a dítě během hry najednou komunikuje se dvěma panenkami. Vyvíjí se tím silnější sociální chování a komplikovanější příběhy, které musí během hry zároveň sledovat. Například, pokud panenka nechce papat, ale medvídek už chce dolů ze židle. Je to skvělá hračka pro sourozence dvojčata nebo pro dvě děti, kamarády, které má dítě ve svém okolí. Její rozměry jsou 34*29*58 cm. Panenky nejsou součástí balení.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plastový materiál, ze kterého je židle pro panenky vyrobena, je pevný, a kvalitní, ale zároveň lehký a příjemný na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 24 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu34*29*58 cm
Celková výška58 cm
Rozměry balení49*13*58 cm
Celková délka34 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,6 kg
Barvarůžová
Vhodné pro panenku32-42 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.