Dětská židle KidChair Smoby zelená/modrá/červená s UV filtrem 50 kg nosnost od 18 měsíců

Popis produktu

Kvalitní a odolná židle KidChair Smoby se vyrábí nejmodernější technologií Blow Molding, která zaručí, že vašemu dítěti vydrží dlouhá léta. Vyrábí se ve 3 barevných provedeních – zelená, modrá, červená, a představuje výborný dárek pro každé dítě od 18 měsíců. Chlapci i dívky ocení na dotek příjemný a zároveň pevný materiál, ze kterého jsou vyrobeny. Barvy na dětských židličkách si zachovají svůj zářivý vzhled po dlouhá léta díky anti UV filtru, který je ochrání před slunečními paprsky. Děti je využijí v interiéru i exteriéru, dají se používat během celého roku. Výška sedací plochy židle je 27 cm.

Židle stojí na 4 pevných nožičkách, které poskytují dostatečnou stabilitu při hrách dětí. Všechny hrany na židli jsou zaoblené, příjemné na dotek a dítě s nimi dokáže snadno manipulovat. Jsou plně přizpůsobené pro potřeby dětí a své využití najdou při čajových večírcích, piknicích v zahradě a různých posezeních s kamarády a sourozenci. Barvy na hračkách Smoby rozvíjejí u dětí představivost a fantazii. Celková nosnost židle je 50 kg a její výška je 50 cm. Uvedená cena platí za 1 kus, při objednávce uveďte do poznámky požadovanou barevnou variantu.

Francouzský výrobce Smoby produkuje originální, bezpečné a kvalitní dětské hračky ze sametově jemného plastu. Všechny dětské hračky Smoby mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodFrancie
Rozměry produktu33*33*50 cm
Celková výška50 cm
Rozměry balení42*20*33 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,3 kg
Nosnost50 kg
Note1 pcs
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.