Židle pro děti 3 kusy Kid Chair Smoby modrá zelená a žlutá s UV filtrem o nosnosti 50 kg výška sedáku 27 cm od 18 měsíců

Popis produktu

Židle pro děti Kid Chair Outdoor od francouzského výrobce Smoby představují vynikající dárek pro všechny chlapce a dívky od 18 měsíců. Sada 3 židlí v modrém, zeleném a žlutém provedení je vyrobena z kvalitního a odolného plastu, povrch mají chráněn UV filtrem, takže jejich barvy nevyblednou ani po letech používání. Sedadlo každé židle je ve výšce 27 cm, přičemž její celková výška je 50 cm. Disponuje nosností až 50 kg a díky opěradlu naučí dítě samostatně sedět ve správné poloze. Pevné a robustní nohy na židlích jsou vyrobeny moderní technologií Blow Moulding, které zaručují vysokou stabilitu při každodenních hrách.

Děti židle využijí během celého roku – v interiéru i exteriéru během zahradních oslav, posezení, při obědě nebo na ní budou relaxovat při společenských hrách. Celkové rozměry dětské židle jsou 33*33*50 cm. Francouzský Smoby přináší dětem kvalitní plastové hračky již celá desetiletí. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný a zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 18 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu33*33*50 cm
Celková výška50 cm
Rozměry balení42*20*33 cm
Výška sedací plochy27 cm
UV filterAno
Balení v kartonu A/NAno
Barvamodrá,zelená,žltá
Set produktůNe
gift SS2024ECO0306 Vedro set s krhličkou,ECO461 Vedro set Dino
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.