Jídelní židle s autosedačkou a houpačkou DeLuxe Pastel Maxi Cosi&Quinny Grey Smoby trojkombinace s bezpečnostním pásem

Popis produktu

Jídelní židle s autosedačkou a houpačkou DeLuxe Pastel z edice Maxi Cosi&Quinny od francouzského výrobce Smoby je nádherná 3kombinace hraček, která je jako stvořená pro všechny děti a zejména holčičky od 3 let, které si rády hrají s panenkami. Při krmení své oblíbené panenky se mohou spolehnout na jídelní židli s výškou 72 cm, která se dá po každém obědě jednoduše upravit na komfortní houpačku, takže v ní panenku mohou houpat a uspávat zároveň. Při výletech a návštěvách si panenku mohou vzít i do auta díky autosedačce s ergonomickou rukojetí a bezpečnostním pásem proti vypadnutí. Multifunkční doplněk je určen pro panenky s maximální výškou 42 cm.

Kombinace jídelní židle, autosedačky a houpačky je vyrobena z kvalitních a odolných plastů, pevná kovová konstrukce umožňuje dětem jednoduchou manipulaci při každodenní hře s panenkou. Pastelovo-šedé provedení působí luxusním dojmem, okouzlí děti na první pohled. Různé možnosti využití doplňků pro panenky přináší dětem více radosti ze hry, a ještě realističtější zážitek. Holčičky si rády hrají na maminky, starají se o panenky jako o vlastní děti. Hravým způsobem si rozvíjejí jazykové a komunikační schopnosti, jemnou motoriku, city a smysl pro péči. Panenka není součástí balení.

Smoby je francouzský výrobce, který již dlouhá léta přináší dětem prvotřídní hračky. Plast na hračkách je pevný, odolný a zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Barvy na plastových hračkách Smoby rozvíjí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Proces výroby hraček je přísně kontrolován, splňují i nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu43*41*72 cm
Celková výška72 cm
Rozměry balení35*25*51 cm
Celková délka43 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost2,3 kg
Barvašedá
Vhodné pro panenku32 - 42 cm
Set produktůNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.