Žehlička Smoby elektronická zelená

Popis produktu

Dětská žehlička Smoby je ideální hračkou pro dětičky, které se snaží doma pomáhat při domácích pracích. Díky žehličce s realistickým designem a elektronickými funkcemi bude pro vaše děti žehlení mnohem zábavnější a příjemnější. Žehlička je vhodná pro děti od 3 let, pro které je žehlení zábavou a potěšením zároveň. Rozměry elektronické žehličky se zvukem a světýlkem jsou 10*10*20 cm. Je vyrobena z odolného a kvalitního materiálu, který je sametový a příjemný na dotek.

Kombinace zelené, bílé a šedé barvy dodává žehličce se zvukem moderní a hravý vzhled, což ocení všechny malé hospodyňky. Žehlička pro děti Smoby funguje na baterie a během žehlení vydává zvuky a svítí. Je téměř k nerozeznání od skutečné žehličky, díky čemuž budou mít vaši malí pomocníci z žehlení mnohem autentičtější a příjemnější zážitek. Dětská žehlička Smoby obsahuje i tlačítko, které symbolizuje napařování žehličky a regulátor pro nastavení tří různých druhů teploty.

Francouzský výrobce hraček pro děti Smoby je renomovaná společnost s dlouholetou tradicí výroby hraček nejvyšší kvality pro vaše malé ratolesti. Výrobek splňuje všechny kvalitativní a bezpečnostní evropské normy. Dětská žehlička je skvělým dárkem pro děti, které se chtějí zapojit do domácích prací a pomáhat mamince při žehlení. Společným žehlením u dětí již od malička vytváříte návyky na pořádek.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu10*10*20 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
NoteBattery: 2 x AA/LR6 not included
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.