Žehlicí prkno Smoby s elektronickou žehličkou s 9 doplňky zelená

Popis produktu

Žehlicí prkno pro děti s dětskou elektronickou žehličkou Clean potěší malé domácí pomocníky ve věku od 3 let. Dětské prkno na žehlení je pevné a jeho povrch je příjemný na dotek, čímž zaručuje dlouhodobou a příjemnou zábavu pro vaše dětičky. Díky použití vysoce kvalitních a odolných plastových materiálů vypadá dětské žehlicí prkno velmi autenticky. Díky elektronické žehličce Clean se zvukem bude žehlení probíhat jako ve skutečnosti. Zvuk napařování se aktivuje po stisknutí tlačítka na žehličce. Žehlička pro děti vydává 2 rozdílné zvuky v závislosti na tom, zda je povrch rovný nebo ne. Po několika sekundách se zvuk napařování automaticky vypne. Součástí setu na žehlení je i 9 doplňků, které vašemu malému pomocníkovi žehlení usnadní a zpříjemní.

Dětské žehlicí prkno je provedeno v bílo-zeleno-šedé barevné kombinaci, která spolu dokonale ladí. Prkno na žehlení pro děti působí velmi moderně a vypadá skutečně realisticky. Má pevnou konstrukci a dá se jednoduše složit. Povrch žehlicího prkna je ozdoben jemným motivem rozkvetlých stromů, díky čemuž bude žehlení pro děti mnohem zábavnější a radostnější. Žehlicí prkno má i stojan na položení žehličky a prostor na připnutí 5 kolíčků ve tvaru kytičky. Rozměry žehlicího prkna pro děti jsou 69*23*49 cm, výška plochy na žehlení je 49 cm. Součástí žehlicí výbavy je i elektronická žehlička Clean, která je realistickou kopií originálu a 2 zelená ramínka pro zavěšení vyžehleného prádla.

Stejně jako stojan na žehlení, i žehlička má bílo-zeleno-šedou barevnou kombinaci, díky čemuž spolu krásně ladí. Dětská žehlička je replikou skutečné, a proto si malí pomocníci mohou regulovat i potřebnou teplotu pro žehlení. Žehlička funguje na 2 baterie AA/LR6, které nejsou součástí dětské žehlicí sady. Součástí výbavy na žehlení pro děti je i rozprašovač. Díky dětskému žehlicímu prknu s elektronickou žehličkou Clean mohou děti žehlit oblečení přesně jako jejich maminky. Společným žehlením vytváříte u dětí od malička návyky na pořádek a ukazujete jim, že žehlení může být i zábavné. Smoby je francouzská renomovaná společnost s dlouholetou tradicí, zabývající se výrobou kvalitních dětských hraček pro vaše děti. Všechny hračky splňují evropská kritéria kvality a bezpečnosti.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu69*23*49 cm
Celková výška49 cm
Rozměry balení35*12*70 cm
Celková délka69 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,80 kg
NoteBattery:2 x AA/LR6
Barvazelená
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.