Žehlicí prkno se žehličkou Ironing Board Steam Iron Smoby s ramínky a 9 doplňky

Popis produktu

Žehlicí prkno se žehličkou Ironing Board představuje vynikající sadu pomůcek na žehlení pro malé domácí pomocníky od 3 let. Prkno na žehlení upoutá dítě na první pohled, vypadá opravdu realisticky. Má pevnou konstrukci a lze ho snadno složit. Je vyhotoveno v jemném tyrkysově-šedém provedení, takže ozdobí každý dětský pokojíček. Povrch žehlicího prkna je ozdoben originálním motivem, díky čemuž bude žehlení pro děti mnohem zábavnější a radostnější. Rozměry žehlicího prkna pro děti jsou 69*23*49 cm, výška plochy na žehlení je 49 cm. Žehlicí prkno má také podstavec na položení žehličky, který imituje parní nádobu.

Dětské prkno na žehlení je pevné a jeho povrch je příjemný na dotek, čímž zaručuje dlouhodobou a příjemnou zábavu pro vaše dětičky. Díky použití vysoce kvalitních a odolných plastových materiálů vypadá dětské žehlicí prkno velmi autenticky. Součástí výbavy na žehlení je i žehlička, 2 ramínka pro zavěšení vyžehleného prádla a 4 kolíčky. Stejně jako stojan na žehlení, i žehlička je v jemné tyrkysové barvě, díky čemuž spolu krásně ladí. Dětská žehlička je replikou skutečné, a proto si malí pomocníci mohou regulovat i potřebnou teplotu pro žehlení, přičemž je zaujme knoflík s mechanickým zvukem cri-cric.

Francouzský výrobce Smoby již dlouhá léta přináší dětem špičkové hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou francouzské kvality a originálního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu69*23*49 cm
Celková výška49 cm
Rozměry balení35*11*70 cm
Celková délka69 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost1,55 kg
Barvatyrkysová
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.