Zdravotnický a přebalovací pult Violette Baby Care Center Smoby s elektronickým displejem a 30 cm panenka s 25 doplňky 68 cm výška

Popis produktu

Zdravotnický a přebalovací pult Violette Baby Care Center z dílny francouzských designérů Smoby představuje skvělý dárek pro chlapce a dívky již od 3 let. S ním si děti vytvoří vlastní zdravotní středisko, ve kterém budou poskytovat lékařskou péči na vyšetřovací ploše s kvalitním IML potiskem. Bohatá 25dílná sada doplňků obsahuje všechny potřebné pomůcky pro plnohodnotné vyšetření. Děti mezi nimi najdou lékařské brýle, lékařské štítky, elektronický tablet se zvukem a světlem, brožuru se zdravotními záznamy, měřítko, stetoskop, teploměr, otoskop, reflexní kladívko, sirup, lžíci, krém, náplasti, stříkačku, látkovou plenu a mnoho jiných. K dispozici budou mít i panenku vysokou 30 cm, která má zabudovanou funkci čurání, díky které získají ještě realističtější zážitky při hře na povolání pediatrů.

Návštěva u pediatra:

  • s elektronickým tabletem se zvuky a světlem děti zjistí, co malý pacient potřebuje
  • díky panence s funkcí čurání ji děti mohou na pultíku jednoduše přebalit
  • se stetoskopem vyslechnou srdeční rytmus panenky a s otoskopem vyšetří ouška panenky
  • s posuvným měřítkem mohou přesně zjistit výšku panenky
  • praktický teploměr změří teplotu malého pacienta
  • zrak dítěte a srdeční puls se zkontroluje pomocí otočné tabulky
  • na pružinové dětské váze se zobrazí váha dítěte
  • reflexním kladívkem se zjistí motorické funkce panenky
  • s injekční stříkačkou se podá panence očkování
  • v případě potřeby ošetří lékař ránu s lepicí náplastí
  • všechny lékařské úkony si dítě poznamená do záznamů se samolepicími symboly

Růžový zdravotnický pult působí velmi realisticky a nadčasově. Je vyhotoven z pevných a odolných plastů se zaoblenými hranami, je sametový na dotek. Kromě pracovní plochy pro vážení panenky a vyšetřování, disponuje také množstvím úložného prostoru na doplňky. V jeho spodní části se nachází polička, kam si děti ukládají doplňky pro péči o dítě, ve vrchní části si ukládají lékařské pomůcky a přístroje. Špičkový zdravotní pult poskytne dětem zábavu na dlouhá léta. Hrou na doktory se přibližují světu dospělých, nabírají pocit zodpovědnosti. Učí se, jak se používají lékařské pomůcky, zlepšují logické myšlení a jemnou motoriku. Rozměry produktu jsou 41*52*68 cm, baterie nejsou součástí balení.

Smoby již dlouhá léta přináší dětem nejkvalitnější hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a nadčasového vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry produktu41*52*68 cm
Celková výška68 cm
Rozměry balení50*20*60 cm
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
ZvukovéAno
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost3,8 kg
NoteBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V not included
Barvarůžová
Vhodné pro panenkuup to 38 cm
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.