Zdravotnický kufřík pro sestřičku Baby Care Smoby s 19 doplňky a nálepkami

Popis produktu

Zdravotnický kufřík pro sestřičku Baby Care z dílny francouzských designérů Smoby je vynikající souprava pro všechny budoucí doktory a sestřičky již od 3 let. V nadčasovém modro-bílém kufříku s lékařským vzorem se nachází sada 19 doplňků, díky kterým bude každé vyšetření pro děti velkou zábavou. Chlapci i dívky mezi nimi najdou samolepicí náplasti, brýle, lékařské záznamy a formuláře s nálepkami, stetoskop, teploměr, otoskop, reflexní kladívko pro zjištění motorických funkcí, dětský sirup, lžíci, mechanickou stříkačku a krém. Lehký kufřík disponuje praktickým držadlem, takže se dítě může kdykoliv vydat na návštěvu k malým pacientům a zahrát si na povolání pediatra.

Dětská souprava pro lékaře je nejen velmi zábavná hračka s realistickým designem, ale zároveň i přispívá k všestrannému rozvoji dětí. Manipulací s přístroji se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí. Je velmi důležité vést nejmenší děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Děti nabírají jistý pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Při hře na doktory a lékaře se naučí logicky myslet, přemýšlet nad příčinami a následky. Velikost kufříku je 20*25*7 cm.

Smoby už dlouhá léta přináší dětem originální hračky s pravým francouzským designem. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Produkty Smoby všestranně rozvíjejí vaše děti, formují jejich osobnost, upoutají každé nejmenší děťátko. Hračky splňují i ta nejvyšší bezpečnostní kritéria a jsou zárukou špičkové francouzské kvality a moderního vzhledu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodFrancie
Rozměry balení20*25*7 cm
Balení v kartonu A/NAno
Hmotnost0,5 kg
Barvašedá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.