Zavinovačka pro novorozence The Miracle Blanket™ Beaba Moon & Stars od 0–3 měsíce

Popis produktu

Zavinovačka pro novorozence The Miracle Blanket™ od francouzské značky Beaba je zázračná zavinovačka, která usnadní vašemu miminku adaptaci na nový svět, do kterého se narodilo. Do zavinovačky můžete balit miminko hned po porodu, je tedy vhodná od 0 do 3 měsíců. Zavinovačka v šedé barvě se vzorem měsíce a hvězd je vyrobena ze 100% žerzejové bavlny a nezapíná se ani suchým zipem, ani knoflíky, takže miminko nikde netlačí.

Uvnitř zavinovačky je prostor pro ručičky miminka, které potřebuje mít blízko u těla. Předejde se tím Moorovu reflexu, který novorozence probouzí ze spánku nekontrolovatelnými pohyby a pláčem. Zavinovačka v klasickém stylu děťátku připomene pocit, který zažívalo v maminčině bříšku, díky čemuž se okamžitě uklidní a uvolní. Do zavinovačky můžete miminko balit více způsoby podle počasí – jeho nožičky mohou vyčuhovat ze zavinovačky, ale můžete je zabalit dovnitř.

Prestižní francouzská značka Beaba těší svými výrobky rodiny s dětmi již od roku 1989. Patentovaný systém výrobků Beaba přináší do domácností designově pěkné a kvalitní produkty, které splňují nejvyšší kritéria kvality. Široký výběr produktů značky Beaba oceňují spokojení rodiče, ale také odborné poroty. Ikonické výrobky Beaba jsou výsledkem společné práce chytrých designérů a jejich jediným cílem je uspokojit potřeby náročných rodičů.

Vlastnosti

  • zavinovačka pro novorozence
  • od narození do 3 měsíců
  • předchází Moorovu reflexu
  • ze 100% bavlny
  • praní na 30°
Doprava 79

Technické parametry

PůvodVyrobeno ve Francii
Barvašedá
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.