Zápisník Harry Potter Tom Riddle A5 Jada s neviditelným perem a hůlkou s UV světlem od 6 let

Popis produktu

Potěšte své dítě stylovým zápisníkem ze světa Harryho Pottera! Zápisník Tom Riddle ve formátu A5 představuje vynikající dárek pro chlapce a dívky již od 6 let. Realistická replika kouzelnického deníku z filmu Harry Potter a Tajemná komnata potěší věrné fanoušky a umožní jim zapisovat si myšlenky, tajné zprávy nebo nápady, které nikdo jiný nepřečte.

Zápisník Tom Marvolo Riddle je vybaven perem s neviditelným inkoustem a UV lampičkou, takže si malí kouzelníci a čarodějky mohou své poznámky kdykoli přečíst. Praktická UV lampička se skrývá v originální replice kouzelnického proutku, takže děti budou mít ještě realističtější zážitky při hře na filmové a knižní hrdiny ze světa Harryho Pottera.

Značka Jada patří mezi přední výrobce licencovaných a precizně vypracovaných figurek, sběratelských předmětů a autíček s rádiovým ovládáním. Široký sortiment hraček v sobě spojuje vysokou kvalitu a cit pro detail, proto jsou vhodné pro děti každého věku. Všechny produkty jsou testovány a splňují přísná bezpečnostní kritéria. Výrobce Jada při vývoji produktů spolupracuje s největšími světovými značkami v oblasti zábavy, hračky potěší filmové a komiksové fanoušky.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 6 let
Rozměry produktuA5
Na bateriiAno
ElektronickéAno
SvětloAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.