Ochranná zábrana pro trampolíny robotic lawnmower stopper L Exit Toys kovová nastavitelná délka 100–180 cm 2 kusy

Popis produktu

Ochranná zábrana pro trampolíny od holandské značky Exit Toys představuje skvělý doplněk k větším zahradním trampolínám. Zábranu tvoří 1 sada sestávající ze 2 kovových tyčí s nastavitelnou délkou od 100 do 180 cm, které jednoduše připevníte na nohy trampolíny, čímž umožníte robotické sekačce sekat trávník kolem trampolíny a pod ní, aniž by se dotkla trampolíny. Kovové zábrany jsou vybaveny závitem, které usnadní jejich instalaci na nohy trampolíny. Při upevňování zábran vždy berte v úvahu výšku robotické sekačky, abyste měli jistotu, že si robotická sekačka všimne zábrany a drží se dále od rámu trampolíny.

Se zábranou od Exit Toys se rychle rozhodnete, jestli chcete zablokovat celou trampolínu nebo pouze její nohy. V případě, že zablokujete pouze nohy, robotická sekačka se dostane také pod trampolínu. Pokud však děti chtějí skákat na trampolíně během provozu robotické sekačky, můžete zablokovat celou trampolínu. Zábrana je vhodná pro trampolíny Exit Toys a jiné trampolíny s nohami ve tvaru W, kde je vzdálenost mezi nohama 60–120 cm. Rozměry trampolíny představují hlavní faktor při výběru počtu ochranných zábran – čím větší rozměry, tím více sad budete potřebovat pro zablokování celé trampolíny:

Rozměry trampolíny    Zablokování noh      Zablokování celé trampolíny
ø305 cm 2 sady 3 sady
ø366 cm 2 sady 4 sady
ø427 cm 2 sady 4 sady
214*366 cm 2 sady 4 sady
244*366 cm 2 sady 4 sady
244*427 cm 2 sady 4 sady
275*458 cm 2 sady 4 sady
305*519 cm 2 sady 4 sady

Zábrana je vhodná pro tyto modely trampolín na nohách: Elegant, Elegant Premium, Allure Premium, Allure Classic, Twist, Silhouette, Black Edition a PeakPro. Upozornění: zábrana není vhodná pro tyto modely kulatých trampolín: Elegant a Elegant Premium. Holandská značka Exit Toys již dlouhá léta přináší dětem i dospělým prvotřídní outdoor hračky. Produkty Exit Toys splňují i ta nejpřísnější kritéria kvality a normy Evropské unie, jsou držiteli certifikací TÜV, CE, EN71. Trampolíny se vyznačují originálním holandským vzhledem a nejvyšší kvalitou, vydrží ve vaší zahradě dlouhá léta a poskytnou zábavu celé rodině!


Toto zboží nelze z hygienických důvodů vrátit, pokud bylo vyjmuto z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 3 let
PůvodVyrobeno v Nizozemsku
Celková délka100-180 cm
Výškově nastavitelnéAno
Hmotnost5,6 kg
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.