Kreativní tvoření Nature Friends Magic Watercolor Art Educa mořská princezna s vodovými barvami od 7 let

Popis produktu

Kreativní tvoření Nature Friends Magic Watercolor Art je moderní kreativní sada od španělského výrobce Educa, se kterou se zabaví všechny děti a zejména dívky od 7 let. V originální soupravě se nachází 5 magických obrázků, které jsou určeny k vymalování vodovými barvami. Kreativní děti budou mít k dispozici box s 12 vodovými barvami a 2 štětce. Děti se naplno ponoří do zábavy při malování barevných obrázků z mořského prostředí podle svých vlastních představ a fantazie.

Kreativní tvoření s malovanými obrázky představuje skvělý dárek pro všechny šikovné děti, které rády vytvářejí a skládají nové věci. Všechny části jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a dítě dostane šanci ukázat šikovnost a představivost při vlastním uměleckém výtvoru. Kreativní sada učí dítě koncentraci a trpělivosti, rozvíjí si logické myšlení a snaží se namalovat co nejkrásnější obrázek. Rovněž si zlepšuje i jemnou motoriku, jelikož zachází se štětci. Kreativní sada s mořskou princeznou zabaví dítě na dlouhé hodiny.

Dětská hra s kreativními hračkami a skládačkami rozvíjí fantazii a představivost. Děti se učí vnímat jednotlivé detaily všestranně se rozvíjejí. Španělský výrobce Educa se specializuje zejména na výrobu puzzle a vzdělávacích her. V nabídce firmy Educa kromě kreativních sad najdete i množství krásných puzzle pro děti i dospělé, které rozhodně nemohou chybět ve vaší sbírce.

Doprava 79

Technické parametry

VěkOd 7 let
PůvodŠpanělsko
Rozměry balení22*28*5 cm
Balení v kartonu A/NAno
Set produktůNe
loader  Načítám sety...

Hodnocení

loader  Načítám hodnocení...
 Nenašli jste všechny informace o produktu? Kontaktujte nás.